Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

4 φυσικά μυστικά για να δείξουν πιο ζουμερά τα χείλη σου

Μην αναρωτιέστε γιατί αυτό το τέλειο, ματ κραγιόν που μόλις αγοράσατε δεν έχει την τέλεια απόδοση. Είμαστε σίγουρες ότι κάτι δεν έχει γίνει σωστά με την περιποίηση των χειλιών σας.

Ειδικά το χειμώνα, τα χείλη θέλουν έξτρα προσοχή και φροντίδα και σήμερα, είμαστε εδώ για να σας μάθουμε όλα τα μυστικά για να αποκτήσετε χείλη για φίλημα.




Ξεκινήστε με ένα scrub χειλιών. Θα χρειαστείτε μόνο λίγο μέλι και μαύρη ζάχαρη. Αναμείξτε αυτά τα δύο υλικά, τρίψτε απαλά το μείγμα στα χείλη και είσαστε έτοιμες. Μπορείτε επίσης, να τρίψετε στα χείλη σας την οδοντόβουρτσα σας, την ώρα που βουρτσίζετε τα δόντια σας. Πιστέψτε μας, θα δείτε μεγάλη διαφορά στην υφή των χειλιών σας.

Το μέλι μπορεί να γίνει και η τέλεια μάσκα χειλιών. Απλώστε αρκετή ποσότητα στα χείλη και αφήστε το για περίπου 20 λεπτά. Μόλις το ξεβγάλετε τα χείλη θα είναι πιο ζουμερά και μαλακά από ποτέ.

Κάθε βράδυ, μαζί με την κρέμα νυκτός σας, μην ξεχνάτε και την περιποίηση των χειλιών σας. Βάλτε στο κομοδίνο δίπλα από το κρεβάτι ένα lipbalm για να μην ξεχνάτε ποτέ να το χρησιμοποιείτε πριν τον ύπνο σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κάποιο φυτικό έλαιο όπως αμυγδαλέλαιο ή ελαιόλαδο.

Εάν τα χείλη σας είναι αρκετά σκασμένα και έχουν πληγές, μικρή ποσότητα από τζελ αλόης θα βοηθήσει στη γρήγορη επούλωση και ανάπλαση τους.

Αφού ακολουθήσατε όλα τα βήματα, τώρα είσαστε έτοιμες να καταπλήξετε τους πάντες με το τέλειο, κόκκινο κραγιόν και τα σαρκώδη, ζουμερά σας χείλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου