Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Στα μέσα του 2018 θα ανοίξει το νέο Four Seasons στον Αστέρα

Συνολικά 303 δωμάτια, 61 από τα οποία bungalows, δύο εξωτερικές πισίνες και μία εσωτερική, δύο ιδιωτικές παραλίες κι επιπλέον πρόσβαση στο Astir Beach Club, οκτώ
εστιατόρια, lounges και bars, και πολλά άλλαΣτα ορόσημα της Four Seasons για το 2018 περιλαμβάνεται η λειτουργία του πρώτου Four Seasons της Ελλάδας που έρχεται στα μέσα του τρέχοντος έτους.





Το νέο έρχεται από το εξωτερικό, από την παρουσίαση των πλάνων του γνωστού ομίλου πολυτελών ξενοδοχείων για το τρέχον έτος, η οποία πραγματοποιήθηκε στις αρχές αυτής της εβδομάδας, με τη διοίκησή του να ανακοινώνει και το πρώτο αμιγώς οικιστικό project στο Λονδίνο που πρόκειται να ανοίξει φέτος.

«Συνολικά 303 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων και 61 bungalows, δύο εξωτερικές πισίνες και μία εσωτερική, δύο ιδιωτικές παραλίες κι επιπλέον πρόσβαση στο Astir Beach Club, οκτώ εστιατόρια, lounges και bars, κέντρο θαλασσοθεραπείας με 10 δωμάτια θεραπείας, ζώνη υδροθεραπείας, fitness club, ακαδημία τέννις, χώροι για παιδιά και χώροι εκδηλώσεων που μπορούν να φιλοξενήσουν από 12 έως 560 άτομα». Ετσι περιγράφει το νέο μέλος της αλυσίδας της στην Ελλάδα η Four Seasons, η οποία, σύμφωνα με τους επιτελείς της φιλοδοξεί «να αναβιώσει τη χρυσή εποχή του Αστέρα Βουλιαγμένης, δημιουργώντας μία νέα εμπειρία πολυτέλειας στη νέα εποχή», σύμφωνα με τον κ. J. Allen Smith, πρόεδρο και διευθύνονα σύμβουλος της Four Seasons Hotels and Resorts. Στις υπηρεσίες που θα παρέχει το νέο Four Seasons, μόλις 30 λεπτά από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, είναι ιδιωτικές ξεναγήσεις με αρχαιολόγο στο Μουσείο της Ακρόπολης, κρουαζιέρα από την Μαρίνα του Αστέρα στα πιο κοντινά νησιά κ.α..  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου