Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Σινεμά στη Νέα Σμύρνη ακύρωσε την προβολή του «1968» μετά από «απαίτηση» οπαδών του Πανιωνίου

Δημοσίευμα αποκάλυπτε πριν από τρεις μέρες ότι μέλη των Panthers απείλησαν τον ιδιοκτήτη του σινεμά Δεν πραγματοποιήθηκε τελικά εχθές στον κινηματογραφο «Σπόρτινγκ» στη Νέα Σμύρνη η προβολή της ταινίας «1968» που μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την ιστορία της
ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, εστιάζοντας τον θρυλικό αγώνα του 1968 στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο ενάντια στη Σλάβια Πράγας.





Παρόλο που δεν έχει εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση για την προβολή της ταινίας, υπενθυμίζεται ότι πριν από τρεις μέρες δημοσίευμα του ιστότοπου www.athensvoice.gr υποστήριξε ότι ο ιδιοκτήτης του σινεμά δέχθηκε απειλές για επεισόδια από οργανωμένους οπαδούς του Πανιωνίου.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μέλη των Panthers, των οργανωμένων οπαδών του Πανιωνίου, όταν αντιλήφθηκαν πως ο συγκεκριμένος κινηματογράφος διαφήμισε με αφίσες την επικείμενη έναρξη των προβολών του "1968" (στις 25 Ιανουαρίου η επίσημη πρεμιέρα) τον επισκέφτηκαν και ενημέρωσαν τον ιδιοκτήτη πως αν παίξει την ταινία, τότε θα κάνουν το σινεμά «καλοκαιρινό»!

Κι επειδή οι «Panthers» δεν αστειεύονται, ο ιδιοκτήτης απευθύνθηκε για βοήθεια στον Δήμαρχο. Η απάντηση που πήρε; Να μην μπλέξει με αυτούς, καλύτερα να μην ανεβάσει την ταινία γιατί θα έχει κακά ξεμπερδέματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου