Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Αυτά είναι τα ονόματα που ακούγονται για το Survivor 2

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από την παραγωγή του παιχνιδιού το casting για τον δεύτερο κύκλο του Survivor, είναι πιο αυστηρό από τον πρώτο Το Survivor έρχεται με τη
νέα χρονιά και πάλι στoυς τηλεοπτικούς μας δέκτες και οι ιθύνοντες έχουν βάλει στόχο να καθηλώσουν την πλειοψηφία του κοινού για ακόμη μία χρονιά.





Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν από την παραγωγή του παιχνιδιού το casting για τον δεύτερο κύκλο του Survivor, είναι πιο αυστηρό από τον πρώτο. Οι ιθύνοντες της AcunMedya ψάχνουν με λεπτομέρεια τους νέους συμμετέχοντες, καθώς επιθυμούν να διαφέρουν σημαντικά από αυτούς του πρώτου Survivor.

Μέσα από την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», έγιναν γνωστά τα πρώτα ονόματα που βρίσκονται στο τελικό στάδιο για τη συμμετοχή τους. Στην εκπομπή ακούσαμε τα ονόματα των: Στέλιος Κρητικός, Άνθιμος Ανανιάδης, Κυριάκος Πελεκάνος (Γυμναστής από Κύπρο), Γιούρκας Σεϊταρίδης και Όλγα Φαρμάκη, ενώ κάποια επιπλέον ονόματα που ακούγονται, είναι: Γιάννης Βαρδής και Σάββας Πούμπουρας.
Ιδιαίτερο βάρος βέβαια σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχουν δώσει στην ομάδα των Μαχητών και τους παίκτες που θα τη στελεχώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου