Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

O Christian Louboutin και το Star Wars

Ποιος ήξερε ότι ο Christian Louboutin είναι φαν του Star Wars; Ο φημισμένος υποδηματοποιός για να γιορτάσει την πρεμιέρα της επερχόμενης ταινίας Star Wars: The Last Jedi συνεργάστηκε με την Disney και την Lucasfilm για μια σειρά από ψηλοτάκουνα εμπνευσμένα από τις τέσσερις ηρωίδες των φιλμ: Rey, Admiral Holdo, Captain Phasma και Rose Tico.
Τα υποδήματα βγαίνουν σε δημοπρασία από σήμερα έως τις 20 Δεκεμβρίου και ένα μέρος των εσόδων θα διατεθεί για το Ίδρυμα Starlight, το οποίο υποστηρίζει παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας στα νοσοκομεία.





Παρόλο που ένα ζευγάρι Louboutins περιορισμένης διαθεσιμότητας – υπογεγραμένο από τον σχεδιαστή και μια ηθοποιό του Star Wars – μοιάζει με ένα αρκετά μεγάλο απόκτημα από μόνο του, υπάρχει κάτι ακόμα στο πακέτο.

Οι νικητές παίρνουν ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια καθώς και μια ευκαιρία να επισκεφθούν την έδρα της Lucasfilm, να περιηγηθούν στα στούντιο και να παρακολουθήσουν μια ειδική προβολή του The Last Jedi στο Σαν Φρανσίσκο στις 16 Ιανουαρίου. Οι προσφορές σήμερα κυμαίνονται από τα 2.000 έως τα 3.250, τα πακέτα όμως έχουν εκτιμώμενη αξία 10.000 δολάρια η κάθε μία.
Υπάρχει επίσης ένα πρόσθετο “showpiece” που θα προστεθεί στη δημοπρασία στις 9 Δεκεμβρίου, αφού αποκαλυφθεί στην πρεμιέρα της ταινίας. Σύμφωνα με το εμπορικό σήμα, αυτό το παπούτσι είναι εμπνευσμένο από την ταινία και την Ballerina Ultima του Louboutin.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου