Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Επιδείνωση του καιρού από τo Σάββατο προβλέπει σε έκτακτη ανακοίνωση της η Εθνική
Μετεωρολογική Υπηρεσία Μεταβολή του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες





Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε σήμερα Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), μεταβολή του καιρού προβλέπεται το Σάββατο (16-12-17) και από τα δυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

1. Το Σάββατο (16-12-17)

Α] Από τις μεσημεριανές ώρες το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία, η Δυτική Στερεά, η Πελοπόννησος, σταδιακά η Κεντρική Στερεά, πιθανόν η Ανατολική Στερεά, πιθανόν πρόσκαιρα τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το βράδυ το Βορειοανατολικό Αιγαίο.

Β] Οι νότιοι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 8 και πιθανόν τοπικά τα 9 μποφόρ.

2. Την Κυριακή (17-12-17) μέχρι τη νύχτα τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, μέχρι το μεσημέρι η Θράκη και τις πρωινές ώρες πιθανόν η Δυτική Ελλάδα.

5 σχόλια:

  1. Σιγά μας τα πρήξατε, κάθε μέρα έτσι λέτε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε μλκα ηλιθιε λαθρομεταναστη προσφυγα ο καιρος αφορα ολη την ελλαδα ,οχι μονο τον παραδεισο ΑΤΤΙΚΗ. Ειναι τα χωρια που σας εδιωξαν και τους αλλους μλκες που θελουν εκδρομες στα χιονοδρομικα κεντρα. εσυ εφυγες απο το χωριο ηρθες στον αττικο παραδεισο να ριμαξουν οι αλλοι? Κοιτα μηπως η παραγκα σου η αυθαιρετη ειναι χτισμενη σε κανα ρεμα αντε μλκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΜΕΤΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ 100% ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΧΟΛΑΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά δεν χρειάζεται να βρίζεις κατά μια άποψη έχεις δίκιο, ο περισσότερος κόσμος δεν θέλει με τίποτα την οποιαδήποτε κακοκαιρία. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν περνάνε απαρατήρητα όπως η κλιματική αλλαγή και οτι ο καιρός έχει αρκετά παλαβώσει μέχρι και η ΕΜΥ πέφτει τις περισσότερες φορές έξω. Παρακολουθώ συνέχεια τα πάντα περί καιρού άλλα λέει το meteo, άλλα ο Ποσειδών, άλλα το επίσημο δελτίο και άλλα βλέπουμε στο τέλος. Πέφτουν έξω ακόμα και στις προβλέψεις της μιας ημέρας για 2-3 μέρες δεν το συζητώ είναι σαν να κάνουν προβλέψεις για του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΑΛΛΑ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΕΜΥ ΑΡΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΜΜΕΣΗ ΔΙΦΗΜΙΣΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΔΩ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ 99% ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ.

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου