Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Έπιασαν απατεώνα που διώκεται στην Κύπρο

Για τον 52χρονο Έλληνα εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για απάτη και πλαστογραφία μέσω υπολογιστών και για κλοπές Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των
αρχών της Κύπρου εκκρεμούσε σε βάρος ενός 52χρονου Έλληνα, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας σε μια περιοχή του Κιλκίς, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.





Η κυπριακή Δημοκρατία κατηγορεί τον αναζητούμενο για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, απάτη και πλαστογραφία σχετικές με υπολογιστές και για κλοπή. Ο 52χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης, ο οποίος δρομολόγησε την διαδικασία για την έκδοσή του στην Κύπρο.

*** Και στα Ιωάννινα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής ένας 36χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης που είχε εκδοθεί από τις ιταλικές αρχές, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για παράνομη διακίνηση ναρκωτικών και ψυχοτρόπων ουσιών και του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και δύο μηνών. Ο 36χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Ηπείρου που διέταξε την έκδοσή του στην Ιταλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου