Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017

Άγριο επεισόδιο στη Γλυφάδα: Αντί να δεχτεί κλήση, πήγε να «πατήσει» τους αστυνομικούς και μαχαίρωσε άλλον ένα

Ο οδηγός αντέδρασε έντονα, διαπληκτίστηκε με τους ένστολους και πληροφορίες λένε ότι προσπάθησε να τους πατήσει με το αυτοκίνητο - Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, προσπάθησε
να σταματήσει τον εξοργισμένο οδηγό και δέχτηκε μία μαχαιριά στην κοιλιακή χώρα,Άγριο επεισόδιο εκτυλίχθηκε πριν από λίγο στη Γλυφάδα

Αστυνομικοί της Τροχαίας Ελληνικού προσπάθησαν να κόψουν μία κλήση, για παράνομο παρκάρισμα, σε ένα αυτοκίνητο τύπου Golf, όμως εκείνη την ώρα ο οδηγός έφτασε στο σημείο, αντέδρασε έντονα, διαπληκτίστηκε έντονα με τους ένστολους και πληροφορίες λένε ότι προσπάθησε να τους πατήσει με το αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια διέφυγε από το σημείο, μπήκε σε κατάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, προσπάθησε να σταματήσει τον εξοργισμένο οδηγό. Ο άτυχος αστυνομικός φέρεται να δέχτηκε μία μαχαιριά στην κοιλιακή χώρα, χωρίς όμως το τραύμα να είναι σοβαρό, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση στην περιοχή της Γλυφάδας, ενώ στο σημείο μεταβαίνει και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοαανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, προκειμένου να συνδράμει και να διαπιστώσει αν ο τραυματίας είναι καλά στην υγεία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου