Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Βουλγάρα παρουσίασαν τη Σταρ Ελλάς Μαρία Ψήλου στα καλλιστεία «Μις Κόσμος»

Επίσης, η Ελληνίδα καλλονή πριν τη μεγάλη βραδιά αναγκάστηκε να αναβάλει φωτογραφίσεις και τηλεοπτικές εμφανίσεις στην Κίνα γιατί δεν είχε τι να φορέσει.Δυσάρεστη, φαίνεται πως ήταν η εμπειρία των διεθνών καλλιστείων «Μις Κόσμος»
στην Κίνα, για τη Σταρ Ελλάς Μαρία Ψήλου, καθώς αρκετές κακοτυχίες την έκαναν να βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση.





Η Ελληνίδα καλλονή από το Αίγιο είναι ενοχλημένη με τους υπεύθυνους του διαγωνισμού γιατί σε ένα βίντεο αναγράφεται κατά λάθος ως η Βουλγάρα διαγωνιζόμενη, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία που δημοσίευσε το thebest.gr.


Επίσης, η Ελληνίδα καλλονή πριν τη μεγάλη βραδιά αναγκάστηκε να αναβάλει φωτογραφίσεις και τηλεοπτικές εμφανίσεις στην Κίνα γιατί δεν είχε τι να φορέσει. Τα βραδινά ρούχα με τα οποία ταξίδεψε στις αποσκευές της ηταν μόνο για τις επίσημες εμφανίσεις της στον διαγωνισμό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, o Οίκος Τρανούλη, που ντύνει το μοντέλο, του έστειλε έξτρα φορέματα για έξτρα εμφανίσεις και φωτογραφίσεις, αλλά αυτά χάθηκαν κάπου στον δρόμο.

Το γεγονός προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην υποψήφιά της Ελλάδας, με τους ανθρώπους του οίκου μόδας να προσπαθούν να την καθησυχάσουν, έτσι ώστε νηφάλια και ψύχραιμη να δώσει τον καλύτερο εαυτό της στον διαγωνισμό.

Τελικά, ύστερα από αμέτρητα τηλεφωνήματα και e-mails, η ιδιωτική εταιρία αποστολών και ο οίκος μόδας εντόπισαν το πακέτο με τις τουαλέτες, στο τελωνείο της Ελλάδας.

Παρότι τα τελευταία προγνωστικά, ήθελαν την Ελληνίδα εστεμμένη να έχει πολλές πιθανότητες να βρεθεί ψηλά στη λίστα, δεν κατάφερε να μπει στην τελική δεκάδα. Η επιτροπή του διαγωνισμού έβγαλε πρώτη την Ινδή καλλονή που πήρε συγκινημένη το στέμμα της. Στις άλλες δύο θέσεις ξεχώρισαν η Αγγλίδα και η Ιταλίδα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου