Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Ντέιβιντ Κάσιντι: Το είδωλο της δεκαετίας του '70 πέθανε σε ηλικία 67 ετών

Ο Κάσιντι νωρίτερα φέτος είχε αποκαλύψει πως είχε διαγνωστεί με άνοια - Βρισκόταν στη ζωή με μηχανική υποστήριξη από τη Δευτέρα.Ο Ντέιβιντ Κάσιντι, ο οποίος μεσουράνησε ως
ηθοποιός και τραγουδιστής τη δεκαετία του 1970, άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη σε ηλικία 67 ετών.






Ο Κάσιντι, ο οποίος νωρίτερα φέτος είχε αποκαλύψει πως είχε διαγνωστεί με άνοια, πέθανε με την οικογένεια του να βρίσκεται στο πλευρό του, όπως υποστηρίζει δημοσίευμα της Daily Mail.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο θάνατος του Κάσιντι οφείλεται σε οργανική ανεπάρκεια, ένα από τα συμπτώματα της άνοιας. Ο 67χρονος τραγουδιστής και ηθοποιός βρισκόταν στη ζωή με μηχανική υποστήριξη από τη Δευτέρα.



Οι γιατροί είχαν ενημερώσει την οικογένεια του πως για να επιβιώσει απαιτούνταν μεταμόσχευση ήπατος και βρισκόταν στη λίστα αναμονής για μόσχευμα. Ωστόσο, γρήγορα αποφάνθηκαν πως δεν θα μπορούσε να αντέξει ο οργανισμός του ένα τέτοιο χειρουργείο.

Στο πλευρό του βρέθηκαν τα αδέρφια του, Σον, Πάτρικ και Ράιαν, τα παιδιά του Μπο και Κέιτι και η πρώην γυναίκα του Κάσιντι.



Ο Κάσιντι τα τελευταία χρόνια της ζωής του αντιμετώπιζε τόσο προσωπικά όσο και οικονομικά προβλήματα. Κατά τη διάρκεια της ζωής του είχε παντρευτεί και χωρίσει τρεις φορές, πάλευε με τον εθισμό του στο αλκοόλ, ενώ είχε συλληφθεί  στο παρελθόν για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου