Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017

Το «φαινόμενο των αγριογούρουνων» και στη Γερμανία:

Το «φαινόμενο των αγριογούρουνων» και στη Γερμανία: Εισβολή σε τράπεζα με τέσσερις τραυματίες
Εισβολή σε τράπεζα με τέσσερις τραυματίες. Ένας άνδρας έχασε το δάκτυλό του - Κυνηγός πυροβόλησε το ένα - Διέφυγε στο δάσος το δεύτερο
Το... φαινόμενο των αγριογούρουνων που εφορμούν σε πόλεις και προκαλούν καταστροφές σε περιουσίες, απειλώντας ανθρώπους, φαίνεται πως δεν αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο της ελληνικής επικράτειας.
Μία αγέλη αγριογούρουνων εμφανίστηκε στους δρόμους γερμανικής πόλης και αφού εισέβαλαν σε τράπεζα, τραυμάτισαν σοβαρά τέσσερις ανθρώπους και προκάλεσαν μεγάλες υλικές ζημιές σε κτίρια και αυτοκίνητα, πριν εξουδετερωθούν από τους ειδικούς.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Χέιντε. Δύο μεγάλα αγριογούρουνα εμφανίστηκαν στο κέντρο της πόλης και με ιδιαίτερα επιθετική συμπεριφορά έσπειραν τον πανικό στους κατοίκους.Τα δύο άγρια ζώρα εισέβαλαν στο κτίριο της τοπικής τράπεζας και προκάλεσαν τον τραυματισμό τεσσάρων ανθρώπων. Ο ένας από τους τέσσερις τραυματίες έχασε το δάκτυλό του, το οποίο κόπηκε μετά την επίθεση που δέχτηκε.

Στο σημείο έσπευσαν οι ειδικές μονάδες της αστυνομίας, αλλά και κυνηγοί. Τελικά, ένας κυνηγός πυροβόλησε και σκότωσε το ένα από τα δύο ζώα, ενώ το δεύτερο κατάφερε να διαφύγει προς το δάσος που περιβάλει τη γερμανική πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου