Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Διακοπές στον ...ουρανό: Τα 10 καλύτερα δεντρόσπιτα-ξενοδοχεία στον κόσμο

Μοναδικές εμπειρίες διαμονής στη φύση υπόσχονται τα 10 καλύτερα δεντρόσπιτα-ξενοδοχεία στον κόσμο, όπως αναδείχθηκαν από αυθεντικές κριτικές εκατομμυρίων χρηστών της πλατφόρμας Hotels.com στα βραβεία Loved by Guests.
Τα καταλύματα αυτά είναι οι νικητές στη νέα κατηγορία βραβείων της Hotels.com, Best for Treehouse.




Οι ειδικοί από το χώρο της ταξιδιωτικής βιομηχανίας κατέγραψαν αύξηση 30% στη ζήτηση για διαμονή σε δεντρόσπιτα το περασμένο έτος, με τη διαμονή πολυτελείας σε τέτοια καταλύματα να εμφανίζεται πιο δημοφιλής (33%) σε σχέση με τη διανυκτέρευση σε ένα... διαστημόπλοιο (28%), με τη διαμονή σε ξενοδοχείο από χρυσάφι (24%) ή σε ξενοδοχείο από πάγο (23%).

Δείτε τα...

1. Περιπέτεια στο Αρκάνσας




Eureka Springs Treehouses—Eureka Springs, Arkansas

Βαθμολογία | 4,8 από 5 στο Hotels.com

Αν ψάχνετε για μια απομονωμένη ρομαντική απόδραση, αυτό είναι το μέρος σας. Είναι ένα κρυμμένο κόσμημα με ιδιόμορφα χαρακτηριστικά και διασκέδαση. Τα δεντρόσπιτα είναι κατασκευασμένα επάνω σε ξύλο κέδρου, περιτριγυρισμένα από το πράσινο της φύσης και με θεματική από τον προορισμό.

2. Παραθαλάσσια Μπάνγκαλόου ανάμεσα στα δέντρα





Azulik – Adults Eco-Resort & Maya Spa – Tulum, Μεξικό

Βαθμολογία | 4,3 από 5 στο Hotels.com

Ιδιωτικές βίλες επάνω από την τιρκουάζ θάλασσα και την παραλία του Tulum.

Το Azulik είναι πασίγνωστος προορισμός, αλλά το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του είναι οι εκπληκτικές βίλες.

Αυτά τα ξυλόγλυπτα καταλύματα διαθέτουν εκπληκτική θέα στον ωκεανό, εξωτερικές μπανιέρες από μωσαϊκό και ένα κατάστρωμα με κούνια και κρεμαστά μπαλινέζικα κρεβάτια.

3. Πετάξτε στα σύννεφα





Keemala – Πουκέ, Ταϋλάνδη

Βαθμολογία: 4,6 από 5 στο Hotels.com

Φανταστείτε να βουτάτε στην άκρη ενός γκρεμού στη δική σας πισίνα υπερχείλισης 30 μέτρων... Μπορείτε να κάνετε ακριβώς αυτό σε αυτά τα πανέμορφα δεντρόσπιτα 40 λεπτά από το Πουκέτ, που θυμίζουν φωλιά και στηρίζονται σε ξυλοπόδαρα.

Οι βίλες διαθέτουν ανεξάρτητες μπανιέρες με εκπληκτική θέα στο τροπικό δάσος.

4. Με στυλ στον αέρα





Tree Hotel – Harads, Σουηδία

Βαθμολογία: 4,3 από 5 στο Hotels.com

Φανταστείτε να κοιμάστε ανάμεσα σε ψηλά πεύκα, μέσα σε ένα UFO! Τα δεντρόσπιτα αυτά έχουν έναν ιδιαίτερο χώρο από όπου μπορείτε να δείτε το Βόρειο Σέλας. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στη δεντρο-σάουνα, να απολαύσουν κάποια αυθεντικά σπιτικά σουηδικά φαγητά ή να διασχίσουν τη Σουηδική Λαπωνία και στον ποταμό Lule.

5. Συγκλονιστική θέα στην Αφρική





Tsala Treetop Lodge – Plettenberg Bay, Ν. Αφρική

Βαθμολογία: 4,8 από 5 στο Hotels.com

Αυτό το καταφύγιο βρίσκεται στην άγρια φύση της Νότιας Αφρικής, στην καρδιά της διαδρομής Garden. Με εκπληκτική θέα και μυστικιστική γοητεία, οι σουίτες του Treetop είναι ο ορισμός της απόλυτης πολυτέλειας. Είναι πλήρεις με ιδιωτικά σπα, τζάκια, ακόμη και πισίνες υπερχείλισης. Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης μοναδική εμπειρία δείπνου.

6. Ηρεμία επάνω στο δέντρο





Silky Oaks Lodge – Mossman, Αυστραλία

Βαθμολογία: 4,8 από 5 στο Hotels.com

Εδώ μπορείτε να γευθείτε μια αναζωογονητική εμπειρία σπα σε ένα από τα πιο αρχαία τροπικά δάση του κόσμου. Βρίσκεται κατά μήκος του ποταμού Mossman, του Daintree Rainforest και του Μεγάλου Κοραλλιογενούς Υφάλου - προσφέρονται βόλτες σε τροπικά δάση, περιβάλλον περιτριγυρισμένο από κρυστάλλινα νερά και μια παραλία.

7. Papagayo, Κόστα Ρίκα – Four Seasons Resort

8. Tioman Island, Μαλαισία – Japamala Resort

9. El Gigante, Νικαράγουα – Aqua Wellness Resort

10. Lower Daintree, Αυστραλία – Daintree Eco Lodge & Spa

TornosNews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου