Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Η Carrie Bradshaw θα ήταν πολύ χαρούμενη

Οι τελευταίες σεζόν ήταν μια χρυσή εποχή για τα απλά παπούτσια: τα mules με τετράγωνο τακούνι, τα slides πισίνας, και τα μίνιμαλ σανδάλια και πέδιλα.
Τελευταία όμως, μια άλλη τάση κυριαρχεί στις νέα λανσαρίσματα των αγαπημένων μας retailers – και είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που λέμε “less is more”.




Τα φτερά, τα pom-poms, τα κρύσταλλα, τα studs, οι πέρλες- και πολλές φορές σε συνδυασμό μεταξύ τους έρχονται να διακοσμήσουν όλα τα παπούτσια μας για τη νέα σεζόν -από τα φλατ μέχρι τα όλων των ειδών τα ψηλοτάκουνα.
Οι ήσυχες αποχρώσεις στα παπούτσια που έχουμε αγαπήσει μέχρι τώρα μοιράζονται χώρο στο ράφι με φούξια, μεταλλικά και μπλε ηλεκτρίκ. Και ποιος ευθύνεται για αυτή τη νέα τροπή; Λοιπόν, η Miuccia Prada έχει σίγουρα κάτι να κάνει με αυτό, με τις glittery και φτερο-στολισμένες συλλογές της νέας σεζόν για τη Miu Miu και την Prada.
Φυσικά, θα φαντάζεστε ότι οι λαμπερές διακοσμητικές προσθήκες προσφέρονται συνήθως σε designer δημιουργίες. Όμως: θα εκπλαγείτε με το πόσα όμορφα (και εξίσου πολυτελή) ζευγάρια εμφανίζονται και στα πιο προσιτά brands.

από την Χρυσα Παπουλη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου