Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. επιχειρηματίας… με παράνομο φορτίο χαλκού

Κρήτη: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. επιχειρηματίας… με παράνομο φορτίο χαλκού
Εντοπίστηκαν φορτηγά με το παράνομο υλικό στο λιμάνι Ηρακλείου. Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από χθες 67χρονος επιχειρηματίας του Ηρακλείου, που
δραστηριοποιείται στο χώρο της ανακύκλωσης μετάλλων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε μεγάλη ποσότητα χαλκού, την οποία όμως δε μπορούσε να δικαιολογήσει.




Μετά τις πρόσφατες καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για απανωτά κρούσματα κλοπών χαλκού στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων και του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών του Ηρακλείου.

Έτσι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος σε συνεργασία με την Ασφάλεια Ηρακλείου μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποίησαν επιχείρηση στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Εκεί κατά τη διάρκεια ελέγχων που έκαναν, διαπιστώθηκε ότι 365 κιλά χαλκού που ήταν φορτωμένα σε φορτηγά, προέρχονταν από την επιχείρηση του 67 Ηρακλειώτη επιχειρηματία, για τα οποία όμως δε διέθετε τα απαραίτητα παραστατικά αγοράς και επρόκειτο να μεταφερθούν με το πλοίο της γραμμής στην Αθήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στην ποσότητα του χαλκού που βρέθηκε, εντοπίστηκαν και υλικά, τα οποία διαθέτουν μόνο τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ.

Πηγή: www.cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου