Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Ντόρα κατά Κουρουμπλή: «Χυδαίος ξεφτιλισμένος άνθρωπος»

Ντόρα κατά Κουρουμπλή: «Χυδαίος ξεφτιλισμένος άνθρωπος» που θίγει τη μνήμη της μάνας μου
«Η μητέρα μου προσπάθησε να στήσει ένα κρατικό κέντρο αποκατάστασης για όλους αυτούς που έχουν ανάγκη και έπεσε τότε όλο το παλαιό ΠΑΣΟΚ επάνω της με τον κ. Κουρουμπλή να πρωτοστατεί», γράφει η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Ο κύριος Κουρουμπλής είναι ένας χυδαίος ξεφτιλισμένος άνθρωπος, είπε η Ντόρα Μπακογιάννη το πρωί της Πέμπτης, σχολιάζοντας όσα δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας κατά της μητέρας της Μαρίκας Μητσοτάκη.




«Η χυδαιότητα του κ. Κουρουμπλή ξεπερνάει κάθε όριο. Θυμήθηκε την μητέρα μου που έδινε μάχη για τα άτομα με ειδικές ανάγκες στον πανικό του. Μόνο ένας χυδαίος ξεφτιλισμένος άνθρωπος όπως ο κ. Κουρουμπλής θίγει με αυτό τον τρόπο τη μνήμη της μάνας μου 5 χρόνια μετά το θάνατό της», είπε η κυρία Μπακογιάννη.



«Η μητέρα μου προσπάθησε να στήσει ένα κρατικό κέντρο αποκατάστασης για όλους αυτούς που έχουν ανάγκη και δεν μπορούν να πάνε στα ιδιωτικά. Και έπεσε τότε όλο το παλαιό ΠΑΣΟΚ επάνω της με τον κ. Κουρουμπλή να πρωτοστατεί να σταματήσει αυτή η προσπάθεια... Μέσα στον πανικό του ο κ. Κουρουμπλής για την Εξεταστική που έρχεται και τις μέρες του στο χώρο της υγείας ρίχνει λάσπη χωρίς όριο. Εάν είχε κάτι μεμπτό ο κ. Κουρουμπλής, γιατί δε το έφερνε στο φως 30 χρόνια τώρα, που ήταν εξουσία ως παλαιό ΠΑΣΟΚ κ υπ. ΣΥΡΙΖΑ;» αναρωτήθηκε ακόμα μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha.




Μιλώντας σε εκπομπή του Σκάι χθες, ο κ. Κουρουμπλής είχε αφήσει αιχμές για το σωματείο Αλληλεγγύη το οποίο είχε δημιουργήσει η Μαρίκα Μητσοτάκη. «Να μας απαντούσε ο κ. Μητσοτάκης σε ένα ερώτημα: Πού πήγαν τα λεφτά του σωματείου Αλληλεγγύη, τα εκατομμύρια που συγκεντρώθηκαν. Λέω για το Μαρίκειο σωματείο. Εκατομμύρια συγκεντρώθηκαν τότε και κανείς δεν ξέρει που πήγαν. Τότε ήμουν γενικός γραμματέας της Πρόνοιας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στα όσα δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας είχε απαντήσει σε έντονο ύφος και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου