Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Άντρας βρέθηκε απαγχονισμένος σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη

 
Έναν άνδρα κρεμασμένο σε δοκάρι μέσα σε μια αποθήκη βρήκαν δύο γυναίκες, όταν
μπήκαν για να βγάλουν φωτογραφίεςΤο απόγευμα της Κυριακής μέλη της Φωτογραφικής Ομάδας Σάμου πήγαν στην περιοχή του Μαλαγαρίου για να τραβήξουν φωτογραφίες από τα παλιά κτίρια της περιοχής, όταν, σύμφωνα με το i-samos, δύο κοπέλες από την ομάδα, αποφάσισαν να πάνε στις παλιές και γκρεμισμένες αποθήκες που βρίσκονται λίγο πιο κάτω, στις "Μαούνες", ψάχνοντας κάποια όμορφη εικόνα προκειμένου να την αποτυπώσουν στο φωτογραφικό τους φακό.

Μπαίνοντας σε μια στεγασμένη μικρή αποθήκη που βρισκόταν δίπλα στις παλιές και γκρεμισμένες αποθήκες, αντίκρισαν το άψυχο σώμα ενός αγνώστου άνδρα να κρέμεται από ένα ξύλινο δοκάρι.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Σάμου προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες φαίνεται πως η ηλικία του άτυχου άνδρα προσδιορίζεται γύρω στα 35 με 40, ενώ ήταν καλογυμνασμένος, με κοντοκουρεμένο μαλλί, τατουάζ στα χέρια του και ήταν ξυπόλητος.

Από τις πρώτες ενδείξεις ο θάνατος του προσδιορίζεται από μια έως δύο εβδομάδες και οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως πρόκειται για αυτοκτονία, χωρίς βέβαια να αποκλείεται και η περίπτωση της εγκληματικής ενέργειας.

Πάντως στο σημείο βρέθηκαν κάποια προσωπικά αντικείμενα του άτυχου άνδρα, όχι όμως κάποιο έγγραφο ή ταυτότητα που να δείχνει αν πρόκειται για Έλληνα ή αλλοδαπό, αλλά ούτε και κάποιο σημείωμα που να παραπέμπει σε αυτοκτονία. Οι έρευνες συνεχίζονται ώστε να λυθεί ο γρίφος της ταυτότητας του άγνωστου που είχε τόσο τραγικό τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου