Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Οικοδομικός Συνεταιρισμός Καλλιτεχνών - Χώρος γηπέδων στην Καλλιτεχνούπολη

O Οικοδομικός Συνεταιρισμός Καλλιτεχνών μετά από σχετική αλληλογραφία με τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου και τον ΔΟΠΑΠ, υλοποιώντας απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της
23-2-2014, ενέταξε το έργο κατασκευής γηπέδου 5Χ5 και ξύλινου κτιρίου ιατρείου-αποδυτηρίων–λουτρών στην πλατεία της Καλλιτεχνούπολης, κόστους 50.000 Ε, στον προϋπολογισμό του 2014.
Το έργο είναι κρίσιμο και επείγον χρονικά να κατασκευάσει ώστε ο χώρος των γηπέδων στην Καλλιτεχνούπολη να αδειοδοτηθεί από την Περιφέρεια Αττικής, με παράταση της καταληκτικής προθεσμίας αδειοδότησης τον Ιούνιο 2014,ώστε να μην χρειαστεί να απαγορευθεί η χρήση τους όπως συνέβη με τα γήπεδα στο Οχυρό.
Λόγω του επείγοντος ο ΟΣΚΕ άμεσα έστειλε στον ΔΟΠΑΠ δυο έγγραφα.
  1. Ενημέρωση για την θετική απόφαση μας να κατασκευάσουμε με δίκες μας δαπάνες το έργο και αίτηση να μας αποστείλει την προγραμματική σύμβαση για έλεγχο και υπογραφή.
  2. Κάτοψη του κτιρίου και τοπογραφικό διάγραμμα των εγκαταστάσεων ώστε να προχωρήσει ο ΔΟΠΑΠ ως ιδιοκτήτης του χώρου στην κατά νόμο αδειοδότηση του κτιρίου από την Πολεοδομία.
Είναι κρίσιμο να επιταχύνει ο ΔΟΠΑΠ τις διαδικασίες για να κατασκευασθεί άμεσα το νέο γήπεδο και Ιατρείο ώστε
  1. Να το χρησιμοποιήσουν τα παιδιά της Καλλιτεχνούπολης και της Ραφηνας-Πικερμίου την θερινή περίοδο των διακοπών.
  2. Να μην κινδυνεύει το σύνολο των αθλητικών εγκαταστάσεων με λουκέτο από την έλλειψη αδειοδότησης το καλοκαίρι που έρχεται.
Είμαστε στην διάθεση των αρμοδίων για κάθε διευκρίνηση και πληροφορία αλλά τους παρακαλούμε να δράσουν γρήγορα.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΦΑΝΤΗΣ
Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ
Αντιπρόεδρος ΟΣΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου