Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Ξεκίνησε ο διάλογος με τους πολίτες στη Γλυφάδα

Ξεκίνησε χτες από την πλατεία Καραϊσκάκη στην Τερψιθέα ανοιχτές συγκεντρώσεις ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης. Κατά την συνάντηση ενημέρωσε τους κατοίκους της
περιοχής που είχαν συγκεντρωθεί στο θέατρο της πλατείας για τις δράσεις και τα έργα που έχει υλοποιήσει η δημοτική αρχή αλλά και για αυτά που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η ενημέρωση αφορούσε δράσεις που συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων και τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων όπως η υλοποίηση προγραμμάτων καλοκαιρινής απασχόλησης για τα παιδιά, η διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες, η καθιέρωση του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη, η παροχή προγραμμάτων περίθαλψης και ψυχαγωγίας για την τρίτη ηλικία, η ανάπτυξη κοινωνικών δομών για τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων (Φαρμακείου, Παντοπωλείου, Ιατρείου) σύντομα η παροχή συσσιτίου, η διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, τα προγράμματα επιμόρφωσης και κοινωφελούς εργασίας για νέους και ανέργους κ.α. Επίσης αναφέρθηκε σε έργα αναβάθμισης της πόλης και επίλυσης χρόνιων προβλημάτων όπως η κατασκευή κεντρικού συλλεκτικού αγωγού όμβριων στην περιοχή της Τερψιθέας που θα λύσει ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους κατοίκους της Άνω Γλυφάδας.

Οι επισημάνσεις των δημοτών οι οποίες δόθηκαν στο Δήμαρχο αφορούσαν κυρίως τη βελτίωση των υποδομών στην περιοχή όπως ενίσχυση πρασίνου, βελτίωση φωτισμού, σήμανση οδών, μονοδρομήσεις κ.α.

Ο Δήμαρχος κλείνοντας την ομιλία του ευχαρίστησε τους κατοίκους για τη συμμετοχή τους και τόνισε τη συμβολή των εργαζομένων στο Δήμο στην επίτευξη όλων όσων ανέφερε και ζήτησε τη συμμετοχή των κατοίκων γιατί όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο για την Πόλη μας» !

Η επόμενη συνάντηση με τους Δημότες είναι στην πλατεία Ευρυάλης τη Δευτέρα 14.10.2013 

http://www.airetos.gr/default.aspx?pageid=10117#sthash.jLfEqhL6.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου