Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΗΜΕΡΑ 3η με ΑΡΩΜΑ "Εξυπηρέτησης..."


Εδώ αποκτά νόημα η βιαιοπραγία στην πράξη...

11 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΝΟΣ Ο ΠΟΥΛΑΚΗΣ,ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ ΤΟΝ ΓΚΙΝΟΣΑΤΗ,ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΞΕΙ,ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΠΑΝΕ ΣΑΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ,ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΡΓΟ,ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ,ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΕΙΤΟ ΦΥΣΙΚΑ,ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ''ΔΗΜΟΣ''.ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗΛΙΚΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ,ΜΕ ΑΜΜΟ ΚΛΠ.,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ,ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ.Ο ΤΑΛΗΡΟΦΟΝΙΑΣ ΓΥΦΤΟΣ ΠΟΥΛΑΚΗΣ,ΔΕΝ ΚΕΡΝΑΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ,ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ,ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΝΑΚΑΝΟΥΝ.ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι,εγω που ηθελα κατι να φτιαξω πηγα σε καποιον,με μποπκατ,μολις ακουσε παραλια,,,θα πας στον πουλακι,και αμα μου ενταξει,θαρθω.πηγα σε αυτον τον αλητη,και μου ειπε ενα πολυ μεγαλο ποσο,γιατι ειναι και αλλοι που θα παρουν.δεν εφτιαξα τιποτα,το εδωσα,και ησυχασα,απο το νταβατζιλικι.καθε βδομαδα,ηθελε 100ευρω,και το καλοκαιρι 200.αυτοι ειναι οι δημαρχοι που καμαρωνον,με τα λεφτα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτους ψηφισατε. ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΑΤΕ.....σε μια σταλια τοπο τι δουλειες κανει ο καθεις, ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΥΘΡΟΣΤΑΥΡΙΤΕς(που μεχρι και εκει, παει μεσα ο Προεδρος του ΕΕΣ)ΟΤΑΝ ΤΟΥς ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ? ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙς ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ (αν μπορεσεις)ΛΕΣ .ναααααα ενα τεραστο νταβατζιλικι,ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΜΑΖΕΜΜΕΝΕΣ ΣΕ 2-3 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.πολεοδομιες, αστυνομιες,Δημαρχιδες,ΙΚΑ ,εφορια,ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ δουλευουν ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ. Τα 100 τον χειμωνα ειναι πολλα.Πας στο Γκαζι με λιγοτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προβληματισμένος Αναγνώστης24 Μαΐου 2013 στις 5:36 μ.μ.

    Τον Αντιδήμαρχο Πουλάκη Πέτρο είδα να συντονίζει τα μηχανήματα του Δήμου για εξυπηρέτηση φίλου του έναντι εκκλησίας Αγ. Μαρίνα. Γκρέμιζαν τη μάντρα ιδιοκτήτη ακινήτου όπου και το πουλάει.
    Σήμερα 23-5-2013 είδα δύο βουνά μπάζα στο γεφυράκι δίπλα στο ξενοδοχείο Μέδουσα, υπέθεσα ότι ο Δήμος το καθάριζε. Αλλά έκανα μεγάλο λάθος....για μια ακόμα φορά εξυπηρέτηση έκανε ο "φιλεύσπλαχνος" Αντιδήμαρχος σε φτωχό επιχειρηματία της παραλίας, καθώς έκανε ανακαίνιση στο μαγαζί του και δεν είχε χρήματα να καλέσει ιδιώτη για να απομακρύνει τα μπάζα και έπρεπε να το κάνουν τα μηχανήματα του Δήμου (Παράνομα βέβαια). Όταν ρώτησα που βρέθηκαν αυτά τα μπάζα... κόμπιασαν όλοι.
    Αυτές είναι οι πελατειακές σχέσεις των πολιτικών και αιρετών στη πόλη μας εδώ και χρόνια και γι αυτό πληρώνουμε υπέρογκα δημοτικά τέλη και βαπορίσιους λογαριασμούς νερού για να κάνει ο τσιφλικάς αντιδήμαρχος ψηφοθηρία.
    Αλλά ως εδώ ...δεν μπορεί να θεωρεί το δημαρχείο τσιφλίκι του δεν μπορεί να είναι σε αυτό το χάλι η Αρτέμιδα μας από κλαδιά και σκουπίδια και ο Πουλάκης να παρανομεί.
    Όλοι μαζί πρέπει να τους σταματήσουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!! Παρακαλώ κάντε την έρευνα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα βρε χριστιανε ,εσυ ακομα ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ?Εξαλλος δεν εισαι, να τον φτυσεις?Αν τον πετυχω θα τον φτυσω και χαρη θα του ειναι..
    βουιζει το συμπαν και το πουλακι πεταει ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΚΟΜΑ......ΒΗΘΩΝΤΑς ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥΣ ...ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ....και εμεις καθομαστε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν τον φτύσεις θα σου πει ψιχαλίζει είναι τομάρι χοντρόπετσο...ενα φιλαράκι που δουλεύει στο Δημαρχείο λέει ότι το πουλάκι τσίου έχει προσδοκίες για δήμαρχος(κακή του ώρα) και εξυπηρετεί Σπαταναίους απο μεγάλες οικογένειες και επιλεκτικά Λουτσιώτες φτάνει να ψηφίζουν εδώ. Επίσης θεωρεί τσιφλίκι του το Δημαρχείο χωρίς να γνωρίζει διοίκηση με αποτέλεσμα να έχει διαλύσει υπηρεσίες. Ο εξαφανισμένος δήμαρχος τον αφήνει στη θέση του για πολλούς και ευνόητους λόγους (μέλι είναι αυτό φίλε Αριστογείτων).

      Διαγραφή
  6. ΕΓΩ ΟΠΟΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ,ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΩ ΘΑ ΤΟΝ ΨΟΦΙΣΩ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.ΠΟΥΛΑΚΙ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ,ΤΟΝ ΜΑΘΥΣΤΑΚΑ,ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΜΑΡΚΟ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΜΑΣΕΛΑ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΩ..ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΞΥΛΟ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οι ξεφτιλες δε ντρεπονται λιγακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν υπαρχει ντροπη ομως ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΦΟΒΟΣ ΝΑ ΞΕΜΥΤΙΣΟΥΝ. Για να δινουν οδηγιες ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ,που να καταπατησουν ,που να χτισουν μπαρ,που να καθαρισουν οικοπεδα χαρες.Να μην τολμανε να ξεμυτισουν ειναι τιμωρια, γιατι μεχρι να φυγουν την εχουν στρωσει την δουλεια...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΚΑΣΙΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ......ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝ...ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΞΕ ΜΟΥ .....ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΔΡΑΣΗ,ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ....ΑΑΑΑΑ ΑΥΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ....αφου το εχουμε δει το εργο τα τελευταια χρονια,καθε περισυ και καλυτερα....τωρα κατακαλοκαιρινο κυνηγι χρειαζεται με ολα τα μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου