Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Καταστροφή για την ΑΕΚ στην πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας της!

Έκτροπα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, καθώς μετά το γκολ που πέτυχε ο Πανθρακικός στο
87ο λεπτό, (αυτογκόλ του Μπουγαΐδη), οπαδοί της ΑΕΚ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και η αποστολή της ομάδας της Θράκης έφυγε για τα αποδυτήρια!

Την ίδια στιγμή, οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» εισέβαλαν στην εξέδρα των επισήμων και έσπασαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους!

Το γήπεδο άδειασε σε χρόνο-ρεκόρ, με πολλούς φίλους της ΑΕΚ να φεύγουν κλαίγοντας -και όχι μόνο λόγω των δακρυγόνων.

Ακολούθησαν συνομιλίες των ανθρώπων της ΑΕΚ με αυτούς του Πανθρακικού, προκειμένου να ξαναρχίσει και να ολοκληρωθεί, τουλάχιστον, η αναμέτρηση.

Αν και αρχικά φέρεται να υπήρξε ενημέρωση συμφωνίας να ξαναρχίσει το ματς, ο διαιτητής Τριτσώνης ανέλαβε την ευθύνη, ανακοίνωσε την οριστική διακοπή της αναμέτρησης και έκλεισε το φύλλο αγώνα, το οποίο αναμένεται να είναι καταδικαστικό για την ΑΕΚ.

Λίγο μετά την αποχώρηση των οπαδών της ΑΕΚ, μάλιστα, σημειώθηκαν επεισόδια με αστυνομικές δυνάμεις στον σταθμό «Ειρήνη» του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου, όπου είχε διακοπεί η κυκλοφορία των συρμών.

Οι οπαδοί κατά την αποχώρησή τους από το ΟΑΚΑ συνεπλάκησαν με τις αστυνομικές δυνάμεις έξω από το γήπεδο. Τα ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης, για να απομακρύνουν τους οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι κατευθύνθηκαν στον σταθμό «Ειρήνη», όπου σημειώθηκαν νέες συμπλοκές με τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εγιναν προσαγωγές και συλλήψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου