Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Διαρρήκτες έκλεψαν φορτηγό, το τράκαραν και συνελήφθησαν

Οι αλλοδαποί ηλικίας 27 και 35 χρόνων εντοπίστηκαν, διαπιστώθηκε ότι βρίσκονταν παράνομα στη χώρα και προσήχθησαν στην Ασφάλεια Ό,τι κι αν ετοιμάζονταν να κάνουν
δεν το κατάφεραν, δυο Αλβανοί κακοποιοί που συνελήφθησαν, λίγη ώρα αφ' ότου είχαν εγκαταλείψει τρακαρισμένο στο 22ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Φλώρινας– Θεσσαλονίκης το φορτηγό ενός 60χρονου που είχαν κλέψει από την πόλη της Φλώρινας!





Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος που εντόπισαν το κλεμμένο όχημα και μέσα βρήκαν  γάντια, κατσαβίδι και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία, σήμαναν συναγερμό για τους δράστες της κλοπής που ήταν φανερό ότι ετοιμάζονταν να κάνουν διαρρήξεις. Οι αλλοδαποί ηλικίας 27 και 35 χρόνων εντοπίστηκαν, διαπιστώθηκε ότι βρίσκονταν παράνομα στη χώρα και προσήχθησαν στην Ασφάλεια που ερευνά για να εξιχνιάσει πλήρως την δράση τους. Στο μεταξύ, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας που τους άσκησε δίωξη για κλοπή και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, ενώ το κλεμμένο φορτηγό αποδόθηκε στον 60χρονο ιδιοκτήτη του.

*** Στα όρια του αυτοφώρου συνελήφθη στη Ναύπακτο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 51χρονος αγρότης ο οποίος θέλησε να μαζέψει τις ελιές του με ξένα εργαλεία και έκλεψε ένα ελαιοσυλλέκτη από τον ελαιώνα ενός συναδέλφου του! Το κλεμμένο μηχάνημα βρέθηκε την επομένη σε αγροτεμάχιο της ιδιοκτησίας του και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου κατηγορούμενος για κλοπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου