Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Τα Πλουσιόπαιδα του Βιετνάμ: Χλιδή, σαμπάνιες, Louboutin και άφθονο χρήμα

Αυτά είναι τα πλουσιόπαιδα του Βιετνάμ: Χλιδή, σαμπάνιες, Louboutin και άφθονο χρήμα
Η σελίδα «Rich Kids of Vietnam έχει πάνω από 39.000 ακολούθους, με πολλούς να θέλουν να ρίχνουν μια ματιά στο πως περνούν τα Rich Kids του Βιετνάμ
Είναι γεγονός ότι οι λογαριασμοί στο Instagram με τα πλουσιόπαιδα από διάφορες χώρες του κόσμου κάνουν θραύση. Αυτή τη φορά τα πλουσιόπαιδα από το Βιετνάμ επιδεικνύουν τη χλιδή στην οποία ζουν.






Ο λογαριασμός «Hội Con Nhà Giàu Việt Nam» ή αλλιώς «Rich Kids of Vietnam» είναι γεμάτος πανάκριβα αυτοκίνητα, ρούχα και παπούτσια και διακοπές στα πιο πολυτελή μέρη του πλανήτη.



Η χλιδάτη νεολαία του Βιετνάμ, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που ποστάρουν στο Instagram, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τη ζωή των Αμερικανών ή των Ευρωπαίων πλουσιόπαιδων, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι μπορούν να περνούν εξίσου καλά.



Η σελίδα  «Rich Kids of Vietnam έχει πάνω από 39.000 ακολούθους, με πολλούς να θέλουν να ρίχνουν μια ματιά στο πως περνούν τα Rich Kids του Βιετνάμ.



Στις φωτογραφίες κορίτσια ποζάρουν δίπλα σε τσάντες κορυφαίων οίκων μόδας, πολυτελή ξενοδοχεία, ενώ τα αγόρια επιδεικνύουν τα πανάκριβα αυτοκίνητά τους.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου