Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΛΠ ΟΡΓΑΝΩΝ

Πρώτη δημοσίευση: 3.3.17
Με αφορμή την διαδικασία εκλογής νέου προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου κλπ οργάνων στους Δήμους όλης της χώρας που θα
πραγματοποιηθούν την Κυριακή 05/3/2017, δείτε τι προβλέπουν τα σχετικό άρθρα (64 και 74) του Νόμου σχετικά με τον τρόπο κλπ διαδικασίες εκλογής αυτών.

Ν.3852/2010 (ΤΕΥΧΟΣ Α΄. ΦΕΚ 87/7-6-2010)
Άρθρο 64 - Εκλογή προεδρείου δημοτικού συμβουλίου
1. Την πρώτη Κυριακή του Σεπτεμβρίου της έναρξης της δημοτικής περιόδου και την πρώτη Κυριακή του μηνός Μαρτίου του τρίτου έτους αυτής, το δημοτικό συμβούλιο συνέρχεται, ύστερα από πρόσκληση του συμβούλου του επιτυχόντος συνδυασμού που έχει εκλεγεί με τις περισσότερες ψήφους και, σε περίπτωση ισοψηφίας, εκείνου που είναι γραμμένος πρώτος κατά σειρά στην απόφαση του δικαστηρίου.
Στη συνεδρίαση αυτή, στην οποία προεδρεύει ο σύμβουλος που συγκάλεσε το συμβούλιο, το σώμα εκλέγει, χωριστά και με μυστική ψηφοφορία, τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο και τον γραμματέα του. Ο πρόεδρος προτείνεται από τον πλειοψηφήσαντα συνδυασμό, ο αντιπρόεδρος προτείνεται από τη μείζονα παράταξη της μειοψηφίας και ο γραμματέας από τις λοιπές παρατάξεις της μειοψηφίας και σε περίπτωση που δεν υπάρχουν προτείνεται από την παράταξη της πλειοψηφίας. Ο σύμβουλος που προεδρεύει αναθέτει τα καθήκοντα του ειδικού γραμματέα του συμβουλίου σε έναν από τους υπαλλήλους του δήμου.

2. Για την εκλογή του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου τηρείται η ακόλουθη διαδικασία:
Κατά τη συνεδρίαση που έχει οριστεί για την εκλογή του προεδρείου, ο πλειοψηφήσας συνδυασμός εκλέγει μεταξύ των μελών του τον υποψήφιο για το αξίωμα του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου. Υποψήφιος για το αξίωμα αυτό εκλέγεται όποιος συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των μελών του πλειοψηφήσαντος συνδυασμού. Εάν κανείς από τους ενδιαφερόμενους δεν συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία, τότε η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται.

Εάν και κατά τη δεύτερη αυτή ψηφοφορία δεν συγκεντρωθεί η απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των μελών του πλειοψηφήσαντος συνδυασμού ή υπάρξει ισοψηφία, τότε διενεργείται και τρίτη ψηφοφορία μεταξύ των δύο επικρατέστερων υποψήφιων. Κατά την τρίτη ψηφοφορία εκλέγεται όποιος συγκεντρώσει τη σχετική πλειοψηφία των παρόντων. Σε περίπτωση ισοψηφίας γίνεται κλήρωση. Την κλήρωση διενεργεί ο προεδρεύων σύμβουλος.
Στην ίδια συνεδρίαση γίνεται η εκλογή για την ανάδειξη του υποψηφίου για το αξίωμα του αντιπροέδρου και του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου. Οι υποψήφιοι για τα αξιώματα αυτά αναδεικνύονται κατά τον ίδιο τρόπο και με την ίδια διαδικασία που ακολουθείται για την ανάδειξη του προέδρου, ο μεν αντιπρόεδρος από τους συμβούλους της μείζονος μειοψηφίας ο δε γραμματέας από το σύνολο των συμβούλων των λοιπών δημοτικών παρατάξεων.
Σε περίπτωση που η μείζονα μειοψηφία δεν υποδείξει υποψήφιο αντιπρόεδρο ή η ελάσσονα μειοψηφία δεν υποδείξει γραμματέα, αυτοί υποδεικνύονται από την ελάσσονα ή τη μείζονα μειοψηφία αντίστοιχα και σε διαφορετική περίπτωση από την πλειοψηφία. Μετά την εκλογή των υποψηφίων για τα αξιώματα του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου διενεργείται η εκλογή, από το σύνολο των συμβούλων, για την ανάδειξη του προέδρου, του αντιπροέδρου και του γραμματέα του οργάνου.

Για να εκλεγεί ο προταθείς πρέπει να συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των μελών του δημοτικού συμβουλίου. Εάν κατά την πρώτη ψηφοφορία δεν συγκεντρωθεί η απόλυτη πλειοψηφία του προηγούμενου εδαφίου, διενεργείται δεύτερη ψηφοφορία. Εάν και κατά τη δεύτερη ψηφοφορία δεν συγκεντρωθεί η απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των μελών, τότε διενεργείται και τρίτη ψηφοφορία κατά την οποία αρκεί η ύπαρξη πλειοψηφίας των παρόντων μελών του δημοτικού συμβουλίου.

3. Αν, για οποιονδήποτε λόγο, το συμβούλιο δεν συγκληθεί, όπως ορίζει η παράγραφος 1, συνέρχεται χωρίς πρόσκληση την πρώτη Κυριακή του Ιανουαρίου στις 10 το πρωί. Αν ο σύμβουλος του επιτυχόντος συνδυασμού που πλειοψήφησε απουσιάζει, τον αντικαθιστά ένας σύμβουλος του ίδιου συνδυασμού, κατά τη σειρά της επιτυχίας που προκύπτει από την απόφαση του δικαστηρίου.

4. Αν δεν επιτευχθεί εκλογή για οποιονδήποτε λόγο ή η συνεδρίαση ματαιωθεί, επειδή δεν σχηματίστηκε απαρτία, η συνεδρίαση επαναλαμβάνεται την επόμενη Κυριακή και εφαρμόζονται αναλόγως οι διατάξεις των παραγράφων 1 και 2. Αν και στη δεύτερη συνεδρίαση δεν επιτευχθεί εκλογή ή η συνεδρίαση ματαιωθεί, επειδή δεν σχηματίστηκε απαρτία, θεωρείται ότι εκλέγονται, ανάλογα με την περίπτωση, πρόεδρος και γραμματέας, οι σύμβουλοι του επιτυχόντος συνδυασμού που έλαβαν κατά σειρά τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης, σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση που τους ανακήρυξε, και αντιπρόεδρος ο σύμβουλος του πρώτου επιλαχόντος συνδυασμού της μειοψηφίας που έλαβε τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης, σύμφωνα με την ίδια δικαστική απόφαση.

5. Τα πρακτικά της εκλογής διαβιβάζονται μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από τη διενέργεια της εκλογής στον Ελεγκτή Νομιμότητας ο οποίος αυτεπαγγέλτως ή ύστερα από προσφυγή δημότη ενώπιόν του, η οποία ασκείται εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε (5) ημερών, από τη διενέργεια της εκλογής, αποφαίνεται, μέσα σε πέντε (5) ημέρες το αργότερο αφότου παρέλαβε τα πρακτικά, για τη νομιμότητα της εκλογής.

6. Αν ακυρωθεί οποιαδήποτε εκλογή για τα ανωτέρω αξιώματα, επαναλαμβάνεται την πρώτη Κυριακή, πέντε (5) ημέρες μετά την παραλαβή της ακυρωτικής απόφασης.

7. Η παραίτηση από το αξίωμα του προέδρου, αντιπροέδρου και του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου υποβάλλεται στο δημοτικό συμβούλιο και γίνεται οριστική, αφότου πληρωθεί η αντίστοιχη θέση. Ο παραιτούμενος παραμένει σύμβουλος και δεν μπορεί να επανεκλεγεί στο ίδιο αξίωμα μέσα στην ίδια διετία.
Στην ίδια συνεδρίαση το συμβούλιο, μετά την αποδοχή της παραίτησης, προβαίνει, κατά περίπτωση, στην εκλογή νέου προέδρου, αντιπροέδρου ή γραμματέα κατά τον ίδιο τρόπο και την ίδια διαδικασία των παραγράφων 1 και 2.

8. Η εκλογή στη θέση του αντιπροέδρου και του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου δεν συνεπάγεται κώλυμα συμμετοχής στις επιτροπές του δημοτικού συμβουλίου.
Άρθρο 74 - Συγκρότηση και Εκλογή Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής


1. Η οικονομική επιτροπή και η επιτροπή ποιότητας ζωής αποτελούνται από τον δήμαρχο ή τον οριζόμενο από αυτόν αντιδήμαρχο ως πρόεδρο και από έξι (6) μέλη, αν το συμβούλιο έχει έως και είκοσι επτά (27) μέλη, οκτώ (8) μέλη, αν το συμβούλιο έχει έως και σαράντα πέντε (45) μέλη, και δέκα (10) μέλη, αν το συμβούλιο έχει πάνω από σαράντα πέντε (45) μέλη. Δύο (2) μέλη στις επταμελείς, τρία (3) μέλη στις εννεαμελείς και τέσσερα (4) μέλη στις εντεκαμελείς επιτροπές εκλέγονται από τις δημοτικές παρατάξεις της μειοψηφίας.

2. Το δημοτικό συμβούλιο, μετά την εκλογή του προεδρείου κατά τις ημερομηνίες που ορίζονται στην παρ. 1 του άρθρου 64 του παρόντος και κατά τη διάρκεια της ίδιας συνεδρίασης, εκλέγει μεταξύ των μελών του με μυστική ψηφοφορία τα μέλη της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής. Πρώτα εκλέγονται τα μέλη της οικονομικής επιτροπής και στη συνέχεια τα μέλη της επιτροπής ποιότητας ζωής. Δεν επιτρέπεται να εκλεγεί μέλος της οικονομικής ή της επιτροπής ποιότητας ζωής ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.

3. Κάθε σύμβουλος ψηφίζει υποψήφιους ισάριθμους με τα μέλη της αντίστοιχης επιτροπής. Εκλέγονται από την πλειοψηφία και τη μειοψηφία, αντίστοιχα, όσοι λάβουν την απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων. H ψηφοφορία επαναλαμβάνεται για τις θέσεις για τις οποίες δεν επιτυγχάνεται απόλυτη πλειοψηφία. Αν δεν επιτυγχάνεται απόλυτη πλειοψηφία και στη δεύτερη ψηφοφορία, γίνεται τρίτη ψηφοφορία οπότε εκλέγονται όσοι λάβουν τη σχετική πλειοψηφία των παρόντων. Αν σε οποιαδήποτε ψηφοφορία υπάρχει ισοψηφία, ο πρόεδρος του συμβουλίου ενεργεί κλήρωση στην ίδια συνεδρίαση.

Στην ίδια συνεδρίαση και με τον ίδιο τρόπο εκλέγονται για την οικονομική επιτροπή και, αντιστοίχως, για την επιτροπή ποιότητας ζωής πέντε (5) αναπληρωματικά μέλη, αν η επιτροπή αποτελείται από επτά (7) ή εννέα (9) μέλη και έξι (6) αναπληρωματικά μέλη στις ενδεκαμελείς. Από τα αναπληρωματικά μέλη δύο (2) για τις επταμελείς και τις εννεαμελείς και τρία (3) για τις ενδεκαμελείς εκλέγονται από το σύνολο των μελών των δημοτικών παρατάξεων της μειοψηφίας για την αναπλήρωση των τακτικών μελών που εκπροσωπούν τη μειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου. Με την ίδια διαδικασία εκλέγονται νέα αναπληρωματικά μέλη σε περίπτωση που έχει εξαντληθεί ο αριθμός τούτων ανά κατηγορία.

4. Αν δεν επιτευχθεί εκλογή για οποιονδήποτε λόγο ή η συνεδρίαση ματαιωθεί επειδή δεν σχηματίστηκε απαρτία, η συνεδρίαση επαναλαμβάνεται την επόμενη Κυριακή και εφαρμόζονται αναλόγως οι διατάξεις των παραγράφων 2 και 3. Αν και στη δεύτερη συνεδρίαση δεν επιτευχθεί εκλογή ή η συνεδρίαση ματαιωθεί, επειδή δεν σχηματίστηκε απαρτία, θεωρείται ότι εκλέγονται για μεν την οικονομική επιτροπή, ανάλογα με την περίπτωση...

... για τις θέσεις της πλειοψηφίας, οι σύμβουλοι που έλαβαν κατά σειρά τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης στη δημοτική παράταξη της πλειοψηφίας, σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση που τους ανακήρυξε και για τις θέσεις τις μειοψηφίας εκείνοι που στην πρώτη σε ψήφους δημοτική παράταξη της μειοψηφίας έλαβαν τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης σύμφωνα με την ίδια δικαστική απόφαση, για δε την επιτροπή ποιότητας ζωής οι αμέσως επόμενοι κατά σειρά, στις αντίστοιχες κατηγορίες. Αν από τις δημοτικές παρατάξεις της μειοψηφίας δεν υπάρξει υποψήφιος, τότε στη θέση τους εκλέγεται σύμβουλος της δημοτικής παράταξης της πλειοψηφίας.

5. Τα πρακτικά της εκλογής διαβιβάζονται μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από τη διενέργεια της εκλογής στον Ελεγκτή Νομιμότητας, ο οποίος αυτεπαγγέλτως ή ύστερα από προσφυγή δημότη ενώπιόν του, η οποία ασκείται εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε (5) ημερών από τη διενέργεια της εκλογής, αποφαίνεται, μέσα σε πέντε (5) ημέρες το αργότερο αφότου παρέλαβε τα πρακτικά, για τη νομιμότητα της εκλογής.

6. Οι επιτροπές στην πρώτη συνεδρίαση μετά την εκλογή τους εκλέγουν μεταξύ των μελών τους, με φανερή ψηφοφορία, τον αντιπρόεδρο, ο οποίος προέρχεται από τη μειοψηφία. Δικαίωμα ψήφου στην περίπτωση αυτή έχει και ο πρόεδρος της επιτροπής.

7. Τα αναπληρωματικά μέλη ανά κατηγορία, με τη σειρά της εκλογής τους, παίρνουν τις θέσεις των τακτικών μελών που μένουν κενές κατά τη διάρκεια της διετίας. Όταν τα μέλη της μειοψηφίας παραιτηθούν κατά τη διάρκεια της διετίας και δεν υπάρχει αντικαταστάτης τους, τη θέση τους καταλαμβάνουν τα μέλη της πλειοψηφίας.

8. Όταν τα μέλη της οικονομικής ή της επιτροπής ποιότητας ζωής παύουν για οποιονδήποτε λόγο να είναι μέλη των αντίστοιχων δημοτικών παρατάξεων, εκπίπτουν αυτοδικαίως από την οικονομική ή την επιτροπή ποιότητας ζωής και αντικαθίστανται, σύμφωνα με τη διαδικασία του άρθρου αυτού.


www.ifonitispellas.gr

7 σχόλια:

  1. η δημοτική αρχή αναδύθηκε σε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να υπογράψουν αυτοί υπεύθυνη δήλωση ότι παραιτούνται από τη δυνατότητα να οριστούν ως πρόεδροι.Πρόκειται για τους κ.κ. Αντώνη Τούντα, Σωτήρη Δούρο, Γιώργο Μπέκα, Δημήτρη Στάμου, Σταύρο Κατραμάδο, Διονύση Φράγκο, Σωτήρη Γιαννάτο, Αντώνη Νομικό και Πηνελόπη Λίγκου. Έτσι έφτασε η... σειρά του 10ου (12ου αρχικά) κ. Αντώνη Φύτρου ο οποίος αποδέχτηκε τη δυνατότητα του νόμου
    ερώτημα:ο Α.Τούντας και ο Σ.Δούρος
    είναι ακόμη Αντιδήμαρχοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΔΣ ΔΙΚΟΣΜΙΤΗ ΓΛΑΣΤΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΡΟΛΟ? ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ Κ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΔΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΛΑΜΟΓΙΩΝ?
    Ο ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ ΑΠΟΞΑΙΩΣΗΣ,ΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΝΟΜΙΑ ΠΑΡΑΤΥΠΙΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΑΝΕ.
    Ο ΜΙΤΣΟΤΙΠΟΤΑΣ ΕΠΑΨΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΟΦΥΤΡΟΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΚΑΛΟΣ ΠΔΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ.
    ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ Η ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Κ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑΣ
    ΟΠΩΣ ΠΕΤΑΞΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΝ ΖΗΣΗ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ Κ Ο ΦΥΤΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα εσυ το 2019 ξαναμιλας,χαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά εμένα για την προσφυγή μου στην αποκεντρομενη (δεύτερου βαθμού αυτοδιοίκηση)ο δικηγόρος με χρεωσε 250 ευρώ.ο κύριος δημαρχος (ως πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής) μαζί με τα μέλη της .ομόφωνα ελυπαν σχεδόν οι μισοί!!!!!πήραν απόφαση την οποία προωθούν στο Δ.Σ.την ερχόμενη παρασκευή ,να διαθέσει ο δήμος ,λέει (εσείς δηλαδή )6.500ευρώ σε εγνοσμενου κύρους δικηγορικο γραφείο (λόγο της σοβαροτητας του θέματος !!!)για την υπεράσπιση της "αδικιας"που υπέστη η κυρία ΖΗΣΗ με το να χάσει άδικα κατά αυτούς την επάξια θέση που κατείχε ως πρόεδρος του Δ. Σ. έστω και αν την είχε αποδέκτη για αυτήν την θέση μόλις το 1/3 του συνόλου του Δ. Σ. !!!!!!ΉΜΑΡΤΟΝ! !!ΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΕΤΕ ΑΚΌΜΑ! !!ΛΊΓΟ ΨΥΧΡΑΙΜΊΑ ΡΈ ΠΑΙΔΙΆ ΕΝΤΆΞΕΙ ΧΆΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΠΆΛΑ! !!ΑΛΛΆ ΌΧΙ ΚΑΙ ΈΤΣΙ. .....κύριοι δυστυχώς τα πράγματα δεν πάνε καλά
    .μα καθόλου καλά. ....
    Υ. Σ νομίζω ότι έχει ενδιαφέρον να μάθετε ποιοι της οικονομικής επιτροπής ψήφισαν αυτό το καταπτιστο θέμα. ..σίγουρα θα τους μάθετε. .απλά δεν τους έχω προχειρους. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε περιμένουμε να σε δούμε στον Μυλωνάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΔΕΙΣ Κ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΡΟ ΜΥΛΩΝΑΚΗ? ΘΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΝΤΑ Κ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ Κ ΣΤΟ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΟ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΓΡΑΠΤΑ ΝΑ ΤΕΛΈΙΩΣΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Κ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ,

      Διαγραφή
  6. ΟΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ,ΦΑΛΑΙΝΑΣ,ΛΑΣΤΙΧΑ, 500€ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Κ 6000€ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑΣ ΧΡΩΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ Κ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΙΕΝΕΙ ΤΥΠΙΚΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΥΠΙΚΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου