Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Ο Αλβανός που έστησε καρτέρι θανάτου σε γιο γιατρού, τον απειλεί ακόμη!

Έναν Αλβανό που έχει διαφύγει στο εξωτερικό αναζητούν οι αστυνομικές αρχές ως το δράστη της επίθεσης σε γιο γνωστού γιατρού στο Παλαιό Φάληρο τον περασμένο Απρίλιο.
Ο δράστης, που είχε στήσει καρτέρι θανάτου στον 26χρονο, τον είχε πυροβολήσει τέσσερις φορές κάτω από το σπίτι του μπροστά στα έντρομα μάτια ενός φίλου του.




Ο πατέρας του θύματος  επιβεβαίωσε την εξιχνίαση της υπόθεσης. Μάλιστα όπως είπε ο δράστης είχε το θράσος και συνέχιζε να απειλεί το παιδί του τηλεφωνώντας του από διάφορους αριθμούς κινητών συσκευών. Το γεγονός αυτό ήταν και το λάθος του δράστη, αφού η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει το στίγμα του στο εξωτερικό.

«Τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει για κανέναν. Όντως η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του παιδιού μου εξιχνιάστηκε και ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 33χρονος Αλβανός, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος και έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Αυτός ο Αλβανός είχε το θράσος, μετά το καρτέρι θανάτου που είχε στήσει στο παιδί μου, να παίρνει τηλέφωνο τον γιο μου στο κινητό του από άγνωστους αριθμούς κινητών τηλεφώνων και να τον απειλεί. Μετά τους πυροβολισμούς που παραλίγο να του στοιχίσουν την ίδια του τη ζωή, δεχόταν απειλές» λέει ο πατέρας.

Ο γιατρός επισήμανε επίσης πως νιώθει πολύ τυχερός που το παιδί του είναι ζωντανό. «Δεν μπορώ να πω ακόμα περισσότερα γιατί αυτός ο άνθρωπος παραμένει ασύλληπτος. Ότι έχω το παιδί μου απέναντι μου και το βλέπω ζωντανό, εμένα αυτό μου αρκεί».  Τον 26χρονο είχε βρει μέσα στα αίματα ο πατέρας του ο οποίος τότε λίγες ώρες μετά το συμβάν είχε πει στο protothema.gr: «Ευτυχώς που ήμουν εδώ γιατί τον βρήκα μέσα στα αίματα. Άκουσε η γυναίκα μου τις φωνές του και κατάλαβε ότι είναι ο γιος μας. Έφτασα εκεί, τον βρήκα αιμόφυρτο και προσπαθούσα να δώσω τις πρώτες βοήθειες. Η γυναίκα μου είπε τρέχα Φώτη, είναι οι φωνές του Πέτρου. Του φυσούσα αέρα μέσα στο στόμα για να μπορεί να πάρει αναπνοή».

Το χρονικό της υπόθεσης

Το βράδυ της 4ης Απριλίου άγνωστος άνδρας που επέβαινε σε μηχανή σταμάτησε στη συμβολή των οδών Ναυσικάς και Αχαιών στο Παλαιό Φάληρο εκεί που βρισκόταν ο 26χρονος υιος γιατρού και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ.

Ο νεαρός βρισκόταν κάτω από το σπίτι του και μιλούσε με ένα φίλο του, όταν μια μοτοσικλέτα σταμάτησε δίπλα του. Ο οδηγός, κοίταξε το νεαρό και το φίλο του, φώναξε «τι κοιτάς, ρε;» και στη συνέχεια κατέβηκε και πυροβόλησε εν ψυχρώ τουλάχιστον τέσσερις φορές τον 26χρονο. Κατόπιν ανέβηκε και πάλι στη μοτοσικλέτα του κι εξαφανίστηκε.

Ο 26χρονος, χτυπημένος από σφαίρες στην κοιλιά και τον θώρακα, διακομίστηκε στον «Ερυθρό Σταυρό» όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Το θύμα αποκάλυψε στην αστυνομία πως γνώριζε το δράστη από την πρώτη στιγμή, αφού παρά τους πυροβολισμούς δεν είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πίσω από την υπόθεση κρύβεται μία ιστορία πάθους. Πληροφορίες θέλουν τους δύο άντρες να είχαν ερωτική αντιζηλία, η οποία και τελικά όπλισε το χέρι του δράστη. Μήλον της Εριδος, μία νεαρή κοπέλα αρμενικής καταγωγής που αρχικά είχε σχέση με τον Αλβανό, που φέρεται να είναι ο δράστης. Το ζευγάρι κάποια στιγμή χώρισε και τότε η κοπέλα τα έφτιαξε με τον γιο του γιατρού και θύμα της επίθεσης. Ομως ούτε αυτή η σχέση έμελλε να κρατήσει πολύ, καθώς η κοπέλα αποφάσισε να επιστρέψει στην αγκαλιά του πρώην αγαπημένου της. Η απόφασή της αυτή να επανασυνδεθεί με τον Αλβανό βύθισε στην απελπισία τον 26χρονο που προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της. Ο Αλβανός τότε άρχισε να απειλεί τον γιο του γιατρού και έφτασε στο σημείο να προσπαθήσει να τον σκοτώσει χθες το βράδυ. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση επισημαίνουν ότι ο δράστης ήθελε νεκρό το θύμα, γεγονός που καταδεικνύεται και από τους πολλούς πυροβολισμούς που δέχτηκε σε θώρακα και κοιλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου