Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

«Berliner Kurier»: «Γη προς Τραμπ. Άντε και γ....ου!»

«Berliner Kurier»: «Γη προς Τραμπ. Άντε και γ....ου!»
Το ενδεικτικό της ψυχολογίας στη Γερμανία μήνυμα που στέλνει η γερμανική εφημερίδα στον Αμερικανό πρόεδρο μετά την απόσυρση των ΗΠΑ από τη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα
Αυτό είναι το σκληρό και διόλου κολακευτικό μήνυμα που στέλνει η γερμανική ταμπλόιντ «Berliner Kurier» προς τον 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ.




Οι Βερολινέζοι που έσπευσαν στα περίπτερα για να την αγοράσουν έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που απεικονίζει τον πλανήτη μας υπό τον τίτλο : "Erde an Trump. F*** you".


Με αυτό τον τίτλο η τοπική εφημερίδα του Βερολίνου κυκλοφόρησε χτες, λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση της απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ ότι η χώρα του αποχωρεί από τη Συμφωνία του Παρισιού για το Κλίμα. Όμως η εφημερίδα έκανε το γύρο του κόσμου και διαδικτυακά αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Αμερικανού προέδρου.

Δεν άργησαν να έρθουν τα πρώτα μηνύματα συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς το Βερολίνο. Ένας χρήστης στο Twitter από τις ΗΠΑ γράφει: «Συμφωνούμε απολύτως με σένα, Γερμανία. Τη βαθύτατη συμπαράστασή μας».

Άλλος χρήστης έσπευσε να συγχαρεί την διεύθυνση της γερμανικής ταμπλόιντ γράφοντας στο Twitter: «Μπράβο, Δεν θα μπορούσα να το πω καλύτερα...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου