Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Παντρεύτηκε η Pippa Middleton - Δείτε το πρώτο «επίσημο» φιλί

Παντρεύτηκε η Pippa Middleton - Δείτε το πρώτο «επίσημο» φιλί
Η αδερφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης με τον πάμπλουτο Τζέιμς Μάθιους - Ο εκατομμυριούχος γαμπρός έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να καλύψει τα έξοδα του μυστηρίου, που ανέρχονται σε 300.000 ευρώ
Η αδερφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Pippa Midldleton αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης με τον πάμπλουτο Τζέιμς Μάθιους.




Ο εκατομμυριούχος γαμπρός έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να καλύψει τα έξοδα της γαμήλιας τελετής που ανέρχονται σε 300 χιλιάδες ευρώ.
Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε στο ναό του Αγίου Μάρκου στο Ενγκελφιλντ, ένα όμορφο ξωκλήσι που χρονολογείται από το 1190.

Η Pippa κατέφθασε στην εκκλησία, συνοδευόμενη από τον πατέρα της, Michael Middleton. Έφτασαν στην εκκλησία με ένα vintage γκρι αυτοκίνητο και η χαρά της Pippa δεν μπορούσε να κρυφτεί ούτε πίσω από το λευκό πέπλο της.

Το δαντελένιο νυφικό της κέρδικσε όλες τις εντυπώσεις και η η αδερφή της, Kate Middleton ήταν έτοιμη να βοηθήσει κρατώντας την ουρά του, όσο η Pippa κατευθυνόταν στο εσωτερικό του ναού.

Αυτή είναι η μεγάλη ημέρα της Pippa, αλλά τα αξιολάτρευτα ανιψάκια της, ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte κατάφεραν να κλέψουν τα βλέμματα των καλεσμένων.

Ο γαμπρός, James Matthews δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τον ενθουσιασμό του, καθώς περίμενε στο κατώφλι της εκκλησίας τη γυναίκα της ζωής του. Ο 41χρονος γελούσε νευρικά μαζί με τους καλεσμένους που είχαν ήδη συγκεντρωθεί.

Ο πρίγκιπας William και Harry έφτασαν στην εκκλησία μαζί, χωρίς τις συντρόφους τους, τη Δούκισσα του Cambridge και τη Meghan Markle, αντίστοιχα.

Στην εκκλησία του Αγίου Μάρκου, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton με τα δύο παιδιά τους έφτασαν οδικώς με μία Range Rover και εντυπωσίασαν με τα επίσημα ενδύματά τους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου