Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Η Πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας και τα βάσανά της!

Η ζωηρή Καρολίν Φλέμινγκ, πρώην σύζυγος του ανιψιού του δημιουργού του Τζέιμς Μποντ, είναι αριστοκράτισσα από τη Δανία που κάνει διακοπές στη Σαντορίνη - Γιατί το παλάτι δεν την εγκρίνει για να κάνει παρέα με την μελλοντική βασίλισσα της χώρας;
Έχουν και οι γαλαζοαίματοι τα βάσανά τους!




Πρόσφατα, πηγή από το παλάτι της Δανίας αποκάλυψε στο περιοδικό Woman's Day πως η πριγκίπισσα Μαίρη, σύζυγος του διαδόχου του θρόνου Φρειδερίκου, είναι πολύ στενοχωρημένη, καθώς το παλάτι της απαγόρευσε να βλέπει την επί χρόνια καλύτερή της φίλη, Καρολίν Φλέμινγκ.

Η 41χρονη Φλέμινγκ κατάγεται από οικογένεια Δανών αριστοκρατών, ήταν παντρεμένη με τον Ρόρι Φλέμινγκ, ανιψιό του συγγραφέα του Τζέιμς Μποντ, Ίαν Φλέμινγκ και έχει αποκτήσει μαζί του δύο κόρες. Όμως, σύμφωνα με την ανώνυμη πηγή, η Φλέμινγκ είναι μια κακή επιρροή για μια μελλοντική βασίλισσα, καθώς η ζωή της μοιράζεται ανάμεσα σε πάρτι και διακοπές στη Σαντορίνη, στην Καλιφόρνια και στο Ντουμπάι.



Η γοητευτική φίλη της πριγκίπισσας Μαίρης ανεβάζει τολμηρές φωτογραφίες στο Instagram τόπλες, να απολαμβάνει το ποτό της και τον ελληνικό ήλιο. Όπως φαίνεται όμως το παλάτι δεν συμμερίζεται τον ενθουσιασμό της.



«Επειδή η Μαίρη θα έχει τόσο σημαντικό ρόλο ως βασίλισσα, θα πρέπει πραγματικά να επιλέγει τους στενούς φίλους της με μεγάλη προσοχή»
, δήλωσε η ανώνυμη πηγή στο περιοδικό.


                   Η πριγκίπισσα Μαίρη με τις δύο κόρες της Καρολίν Φλέμινγκ



Η 45χρονη πριγκίπισσα Μαίρη γεννήθηκε στην Αυστραλία, έχει σπουδάσει στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη και γνώρισε τον διάδοχο του θρόνου της Δανίας, πρίγκιπα Φρειδερίκο, το 2000 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, δύο γιους και δύο κόρες.
             Η πριγκίπισσα Μαίρη με τον πρίγκιπα Φρειδερίκο και τα παιδιά τους






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου