Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Γνωρίστε τη νεότερη δισεκατομμυριούχο των ΗΠΑ

Γνωρίστε τη νεότερη δισεκατομμυριούχο των ΗΠΑ
Στα 35 της χρόνια η Lynsi Snyder μόλις εξασφάλισε τον πλήρη έλεγχο μίας εκ των πιο δημοφιλών εταιρειών fast food των ΗΠΑ, της In-N-Out.

Στα 30 της χρόνια είχε αποκτήσει το 50% της εταιρείας και πριν λίγες ημέρες τον πλήρη έλεγχό της, καθιστώντας εαυτόν μία εκ των νεότερων γυναικών δισεκατομμυριούχων των ΗΠΑ.




Η In-N-Out, διαθέτει 324 εστιατόρια σε έξι Πολιτείες, ενώ η αποτίμησή της το 2013 έφθανε στα 1,1 δισ. δολάρια.

Ο παππούς της Snydey δημιούργησε το πρώτο εστιατόριο το 1948, ενώ επτά χρόνια αργότερα το είχε μετατρέψει σε «αλυσίδα» και ανέλαβε τον ρόλο του προέδρου της εταιρείας. Παρά το ότι και η ίδια η Snyder είναι πρόεδρος του ομίλου είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και πολύ σπάνια μιλά στα ΜΜΕ.

Σε πρόσφατη, πάντως, συνέντευξή της φρόντισε να πληροφορήσει όσους ενδιαφέρονται για ορισμένες «κρυφές» πλευρές της προσωπικής της ζωής, όπως το ότι έχει παντρευτεί τέσσερις φορές -την πρώτη όταν ήταν 18 ετών- ενώ έχει κάνει και χρήση ναρκωτικών.

Όσο για τη διαδοχή στην εταιρεία, τον ρόλο του προέδρου, μετά το θάνατο του παππού της Snyder, ανέλαβε ο θείος της Rich Snyder, ο οποίος σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα το 1993, με αποτέλεσμα ο πατέρας της Guy Snyder να καταστεί ο νέος πρόεδρος. Ο πατέρας της πέθανε το 1999, λόγω υπερβολικής δόσης ενός φαρμάκου που του είχε συστήσει ο γιατρός του, όταν η Snyder ήταν 17 ετών. Όταν απεβίωσε και η γιαγιά της το 2006 η Snyder κέρδισε τον έλεγχο της εταιρείας και έγινε πρόεδρός της το 2010.

Όπως δηλώνει λατρεύει τους αγώνες με μηχανές, ενώ κάποια στιγμή θέλησε να γίνει και επαγγελματίας boxer, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Παράλληλα αποκάλυψε ότι δύο φορές κόντεψε να πέσει θύμα απαγωγής, αλλά τελικώς τη... γλίτωσε.

Όσο για το τι σκοπεύει να κάνει τόσο με την περιουσία της όσο και με την εταιρεία, ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει σκοπό να την εισάγει στο χρηματιστήριο, ούτε να χρησιμοποιήσει τη μέθοδο του franchise για την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου