Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Βίντεο: Δείτε το αναπηρικό αμαξίδιο από το... μέλλον που δημιούργησαν Έλληνες

Βίντεο: Δείτε το αναπηρικό αμαξίδιο από το... μέλλον που δημιούργησαν Έλληνες
Στηρίξτε τo Ladd//roller, την πρώτη ελληνική συμμετοχή στο διεθνή διαγωνισμό ‘Chivas The Venture', όπου συμμετέχουν φιναλίστ από 30 χώρες
Το Ladd//roller, το πρωτοποριακό αναπηρικό αμαξίδιο-εξωσκελετός, που κατασκεύασαν οι αδελφοί Πετρωτού από τη Λάρισα, συνεχίζει τη διεθνή καριέρα του και, αυτή τη φορά, χρειάζεται τη...βοήθεια του κοινού.




Το ηλεκτροκίνητο Ladd//roller, αφού διακρίθηκε στον εγχώριο διαγωνισμό ‘MITEF Greece Startup Competition 2016', αποτελεί πλέον την πρώτη ελληνική συμμετοχή στο διεθνή διαγωνισμό ‘Chivas The Venture', όπου συμμετέχουν φιναλίστ από 30 χώρες.

Ο διαγωνισμός μοιράζει συνολικά ένα εκατομμύριο δολάρια στις ομάδες που θα ξεχωρίσουν τόσο από τους κριτές όσο και από το κοινό. Τα πρώτα 250.000 δολάρια θα μοιραστούν στις πέντε ομάδες με τους περισσότερους ψήφους από το κοινό.

Από τη Δευτέρα 8 Μαΐου έως τις 12 Ιουνίου, το κοινό μπορεί να υποστηρίξει έναν υποψήφιο μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας. Κάθε εβδομάδα έως τις 12/6, θα μοιράζονται 50.000 δολάρια στους φιναλίστ με βάση τις ψήφους του κοινού (συνολικά 250.000 δολάρια).

Το Ladd//roller χρειάζεται τη βοήθεια του ελληνικού κοινού για να κερδίσει ένα μέρος της χρηματοδότησης των 250.000 δολαρίων, κάτι που θα το βοηθήσει να χρηματοδοτήσει την παραγωγή του και να επεκταθεί διεθνώς. Μπορεί κανείς να ψηφίσει μόνο μία φορά κάθε εβδομάδα στη διεύθυνση: https://www.chivas.com/el-gr/the-venture/finalists/people/gr-laddroller.
Ο τελικός του ‘Chivas The Venture' θα γίνει την Πέμπτη 13 Ιουλίου στο Λος 'Αντζελες, οπότε θα δοθεί το υπόλοιπο ποσό των 750.000 δολαρίων μετά από παρουσίαση μπροστά σε ακροατήριο και κριτές.

Το υβριδικό Ladd//roller επιτρέπει σε ανθρώπους με κινητικά προβλήματα να στέκονται όρθιοι, να μετακινούνται και να υπερβαίνουν διάφορα εμπόδια, κράσπεδα, σκαλιά κ.α. Οι χρήστες μπορούν επίσης να εκτελούν ενέργειες από όρθια στάση (π.χ. χρήση ΑΤΜ τράπεζας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου