Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Ο Τραμπ στo αυτοσχέδιο «κέντρο διαχείρισης κρίσεων» του, αμέσως μετά την επίθεση

Φωτογραφία: Ο Τραμπ στo αυτοσχέδιο «κέντρο διαχείρισης κρίσεων» του, αμέσως μετά την επίθεση
Τη φωτογραφία κοινοποίησε στα social media ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σον Σπάισερ
Ο Αμερικανός πρόεδρος ενημερώθηκε από την ομάδα εθνικής ασφαλείας του σχετικά με την πυραυλική επίθεση εναντίον της Συρίας σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Μαρ-Α-Λάγκο (την πολυτελή του έπαυλη) όπως γίνεται εμφανές στη φωτογραφία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.




Ο Σον Σπάισερ κοινοποίησε σήμερα μια φωτογραφία στο Twitter που δείχνει τον Τραμπ καθισμένο σε ένα τραπέζι και πλαισιωμένο από τους συμβούλους και τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου του, σε ένα αυτοσχέδιο «κέντρο διαχείρισης κρίσεων» (Situation Room).

Η φωτογραφία ελήφθη λίγα λεπτά μετά την εκτόξευση των πυραύλων, με την επίθεση να ανακοινώνεται μόλις πέντε λεπτά αργότερα στον αμερικανικό λαό.

Μεταξύ των παρευρισκομένων στην ενημέρωση βλέπουμε τον προσωπάρχη του προέδρου Ράινς Πρίμπους, τον υπουργό Εμπορίου Γουίλμπουρ Ρος, τον οικονομικό του σύμβουλο Γκάρι Κον, τον επικεφαλής στρατηγικής Στιβ Μπάνον και τον σύμβουλο και γαμπρό του Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ.

Όπως αποκάλυψε ο Σπάισερ, ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς, ο υπουργός Άμυνας Τζέιμς Μάτις και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη του Αμερικανικού στρατού συμμετείχαν επίσης εξ αποστάσεως στην ενημέρωση, με τηλεφωνική σύνδεση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου