Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Κίνηση ματ για Αλόνσο- McLaren Ηonda!

Σύσσωμη η ομάδα στη φωτογραφία που συνοδεύει την επικοινωνία της συμμετοχής στα 500 μίλια της Ινδιανάπολης.
Σύσσωμη η ομάδα στη φωτογραφία που συνοδεύει την επικοινωνία της συμμετοχής στα 500 μίλια της Ινδιανάπολης.
Όπως ίσως γνωρίζετε ο Ισπανός οδηγός θα αγωνιστεί στα τέλη Μαΐου στα 500 μίλια της Ινδιανάπολης με ένα μονοθέσιο McLaren Honda.




H McLaren μετά από 38 χρόνια απουσίας επιστρέφει στον θρυλικό αγώνα των 500 μιλίων της Ινδιανάπολης. Το κάνει επικοινωνιακά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με το Φερνάντο Αλόνσο στο τιμόνι. Επίσης μ' αυτό τον τρόπο δίνει και μια νέα δυνατότητα στον πρωταθλητή που πιθανόν δεν είναι ευχαριστημένος από την ανταγωνιστικότητα της ομάδας φέτος.

Ο Φερνάντο Αλόνσο θα οδηγεί το μοναδικό McLaren Honda που θ' αγωνιστεί στον 101ο αγώνα των 500 μιλίων. Ο Αλόνσο θα τρέξει με σασί Dallara DW12 (όλοι στα Indy Car αγωνίζονται με το ίδιο σασί) και έναν κινητήρα Honda 2.2lt twin turbo V6 με όριο περιστροφής 12000rpm. O Αλόνσο θ' αγωνιστεί μόνο σ' αυτό τον αγώνα στο Indy Car φέτος.

Ο Ισπανός για να συμμετέχει στο συγκεκριμένο αγώνα δε θ' αγωνιστεί στο GP του Μονακό που είναι το ίδιο Σαββατοκύριακο με τα 500 μίλια της Ινδιανάπολης. Θα τον αντικαταστήσει ο 3ος οδηγός της ομάδας Τζένσον Μπάτον. Τούτων δοθέντων είναι σαφές πως ούτε σνομπάρει το Μονακό ο Αλόνσο, ούτε παρατάει τη F1. Απλά η McLaren Honda βρήκε έναν εξαίρετο τρόπο να προβάλλει μια άλλη πτυχή δραστηριοτήτων της στα Indy Car και ταυτόχρονα να δώσει μια νέα πρόκληση στον Αλόνσο. Το πως θα τα πάει ο Ισπανός εκεί είναι ένα ερωτηματικό. Πρόκειται για μια τελείως διαφορετική μορφή αγώνων με διαφορετικές απαιτήσεις. Ο Ισπανός μετά το GP του Μπαχρέιν στο οποίο συμμετέχει θα πετάξει στην Αλαμπάμα για να του πάρουν μέτρα για κάθισμα και να εξοικειωθεί με την ομάδα. Στο επόμενο διάστημα θα έχει χρόνο στον προσομοιωτή και ίσως προλάβει να κάνει και δοκιμές με το μονοθέσιο.



Ο Αλόνσο στις χθεσινές ελεύθερες δοκιμές του Μπαχρέιν με τη McLaren - Honda.

Ο Αλόνσο στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης στο Μπαχρέιν
ξεκαθάρισε πως σκέφτεται και τις 24 Ώρες του Μαν κάποια στιγμή στο μέλλον. Επιπλέον τόνισε πως εάν η McLaren Honda ήταν φέτος ανταγωνιστική στη F1 φέτος δε θα είχε την άνεση να μη συμμετέχει στο GP του Μονακό όπου ο νικητής παίρνει 25 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου