Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Δείτε το Επετειακό Lada Niva





Η Lada ανακοίνωσε την έναρξη της παραγωγής του επετειακού Lada 4X4 (ή Niva όπως το ξέρουμε) 40th Anniversary, το οποίο θα κατασκευαστεί σε 1977 αντίτυπα για να εορταστούν τα 40στά γενέθλια του σκληροτράχηλου μοντέλου.

Η νέα επετειακή έκδοση του Niva θα διατεθεί σε εξωτερικούς χρωματισμούς μπεζ, κόκκινο, λευκό, γκρι-μπλε, αλλά και σε ένα ειδικό πράσινο παραλλαγής που συνδυάζει τρεις αποχρώσεις, ανοιχτό πράσινο, σκούρο πράσινο και μαύρο.

Παράλληλα, σε όλες τις εκδοχές οι προφυλακτήρες είναι μαύροι, ενώ οι ζάντες έρχονται σε ειδικό σχέδιο με μαύρο και ασημί χρώμα, που αφήνουν να φανούν οι δίσκοι των φρένων.

Στο εσωτερικό, τα Lada Niva 40th Anniversary ξεχωρίζουν με τα οικολογικά τους δέρματα που μπορούν να παραγγελθούν σε γκρι, μαύρο, μπεζ ή καφέ χρώμα, ενώ με αντίστοιχο δέρμα καλύπτεται και το τιμόνι.





Υπάρχουν επίσης σε διάφορα σημεία της καμπίνας τα λογότυπα «40th Anniversary», όπως και στο αμάξωμα, ενώ τη μοναδικότητα του κάθε αυτοκινήτου τονίζει η πλακέτα αρίθμησης στο ταμπλό από το 0001 έως το 1977, όση δηλαδή και η παραγωγή της έκδοσης, που είναι αντίστοιχη με την πρώτη χρονιά παραγωγής του Niva.

NewsAuto.gr
Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου