Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Η Ford «έβγαλε» κούνια που λειτουργεί σαν... αυτοκίνητο

Είναι γνωστό ότι τα μωρά αγαπούν τα αυτοκίνητα... Τίποτα δεν τα κοιμίζει καλύτερα από το κούνημα του αυτοκινήτου και το απαλό «μούγκρισμα» της μηχανής.
Επειδή όμως δεν βολεύει, ούτε... συμφέρει να πηγαίνεις βόλτα με το αυτοκίνητο κάθε φορά που θες να κοιμήσεις το μωρό σου, η Ford κατασκεύασε ένα νέο είδος κούνιας, το Max Motor Dreams, που λειτουργεί ακριβώς σαν ένα αυτοκίνητο. Τι εννοούμε;




Κάτω από το μαξιλάρι του μωρού υπάρχει ένα ηχείο που παράγει ήχους παρόμοιους με εκείνους της μηχανής ώστε να νανουρίζουν το μωρό. Η βάση της κούνιας δονείται απαλά δίνοντας την αίσθηση ενός αυτοκινήτου σε κίνηση και τέλος στα πλαϊνά της κούνιας υπάρχουν φώτα led που προσομοιάζουν τα φώτα του δρόμου όταν το αυτοκίνητο κινείται.

Σύμφωνα με τους ειδικούς ο λευκός θόρυβος και οι επαναληπτικές κινήσεις δίνουν την αίσθηση της μήτρας στα μωρά γι' αυτό και τα βοηθάει στον ύπνο.

Δυστυχώς η κούνια δεν είναι διαθέσιμη για το κοινό, καθώς κατασκευάστηκε στο πλαίσιο της καμπάνιας για την προώθηση της νέας σειράς αυτοκινήτων Max, αλλά η Ford ανακοίνωσε πως θα σκεφτεί την μαζική παραγωγή της καθώς ήδη έχει δεχτεί πολλές παραγγελίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου