Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Βασίλισσα Λετίσια: Λαμπερή με παραμυθένιο φόρεμα στο αυτοκρατορικό παλάτι του Τόκιο

Βασίλισσα Λετίσια: Λαμπερή με παραμυθένιο φόρεμα στο αυτοκρατορικό παλάτι του Τόκιο
Η 44χρονη βασίλισσα της Ισπανίας, Λετίσια, μαζί με τον σύζυγό της, βασιλιά Φελίπε ΣΤ΄, συναντήθηκε με το αυτοκρατορικό ζεύγος της Ιαπωνίας και παρέστη σε δείπνο όπου «έκλεψε» τις εντυπώσεις
Έλαμψε με την εντυπωσιακή της παρουσία και γοήτευσε τους 150 προσκεκλημένους και το αυτοκρατορικό ζεύγος της Ιαπωνίας σε δείπνο στο παλάτι η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας.




Η 44χρονη βασίλισσα μαζί με τον σύζυγό της, βασιλιά Φελίπε ΣΤ΄ πραγματοποιούν τετραήμερη επίσημη επίσκεψη στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Η κομψή βασίλισσα θάμπωσε τα πλήθη την Τετάρτη το βράδυ σε επίσημο δείπνο στο αυτοκρατορικό παλάτι του Τόκιο με την μάξι μπλε παραμυθένια τουαλέτα της, που άφηνε γυμνούς τους ώμους της ενώ την εντυπωσιακή της εμφάνιση συμπλήρωνε το ζαφειρένιο στέμμα της. Το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας υποδέχθηκε στο παλάτι ο αυτοκράτορας Ακιχίτο και η σύζυγός του, αυτοκράτειρα Μιτσίκο.



Σε ομιλία του κατά την διάρκεια του επίσημου δείπνου ο βασιλιάς της Ισπανίας μίλησε για τους δεσμούς που ενώνουν τις δύο χώρες. «Σήμερα, η Ισπανία και η Ιαπωνία είναι δύο χώρες που μοιράζονται κοινές φιλοδοξίες και απόψεις για την υπεράσπιση της διεθνούς ειρήνης και της τάξης, την δέσμευσή μας για πρόοδο, δικαιοσύνη και για τα ανθρώπινα δικαιώματα καθώς και για την βιώσιμη ανάπτυξη», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο βασιλιάς Φελίπε.



Την Τετάρτη το πρωί το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας επισκέφθηκε το Εθνικό Μουσείο Αναδυόμενων Επιστημών και Καινοτομίας στο Τόκιο, όπου η βασίλισσα Λετίσια φορώντας ένα κόκκινο παλτό και βελούδινο μπορντό μίντι φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μπορντό γόβες, έκανε πάλι όλα τα βλέμματα να στραφούν σε εκείνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου