Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

«Ινκόγκνιτο» στην Αίγινα η επίσημη αγαπημένη του Φρανσουά Ολάντ

Η γνωστή Γαλλίδα ηθοποιός επισκέφθηκε το νησί για μια καλλιτεχνική φωτογράφηση εξωφύλλου για το γαλλικό περιοδικό «Gala»
Στο πιο καλτ ξενοδοχείο της Αίγινας, το «Αιγινήτικο Αρχοντικό», με την απαράμιλλη φιλοξενία της Ρένας Κάππου, κατέλυσε επί μία εβδομάδα η Γαλλίδα ηθοποιός Julie Gayet, πιο γνωστή για τη σχέση της µε τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ.




Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Saronic Magazine, ο λόγος της επίσκεψής της αφορούσε µια φωτογράφιση για το γαλλικό περιοδικό «Gala», που κυκλοφόρησε στις 15 Μαρτίου 2017 µε εξώφυλλο την και τίτλο «Η ζωή στο φως της ηµέρας».

Η φωτογράφιση, συνεχίζει το ρεπορτάζ του Saronic Magazine, πραγματοποιήθηκε υπό άκρα μυστικότητα σε διάφορα χαρακτηριστικά σημεία του νησιού, όπως η ακροθαλασσιά της Πέρδικας, το γραφείο του δημάρχου στο Παλαιό Dημαρχείο, το παραδοσιακό καφενείο του Μοίρα, το εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων και κάποιες γωνιές του «Αιγινήτικου Αρχοντικού», όπου αποτυπώνεται η καλαισθησία της οικοδέσποινας.



«Μόνο τα πιάτα που δεν μου έπλενε…» λέει η Ρένα Κάππου, εκθειάζοντας την ευγένεια και την απλότητα της Γαλλίδας ηθοποιού, που της υποσχέθηκε ότι θα ξανάρθει στο νησί. Μόνη ή με τον Φρανσουά Ολάντ;

Το θέμα που πλαισιώνει τις φωτογραφίες άλλωστε αφορά τη σχέση της Julie Gayet με τον Γάλλο πρόεδρο, καθώς μετά τον προσεχή Μάιο το ζευγάρι θα έχει τη δυνατότητα να ζήσει «στο φως» έναν έρωτα που, επί σειρά ετών, αναγκάζεται λόγω των συνθηκών να κρατά στη σκιά.



Για τις ανάγκες του δημοσιογραφικού αφηγήματος, μάλιστα, η Julie Gayet φέρεται να έχει ταξιδέψει σε ένα νησί της Μεσογείου, προκειμένου, κάτω από τον ζεστό ήλιο, να σκεφτεί το μέλλον της, από την ώρα που ο αγαπημένος της θα βγάλει το κοστούμι του πρώτου πολίτη της Γαλλίας και θα ζήσει στο πλάι της ως κοινός θνητός. Ωστόσο, η ίδια είχε επισκεφθεί και στο παρελθόν την Αίγινα, όχι ως διασημότητα, αλλά με τη μητέρα της, που ήταν πολύ φίλη με την αείμνηστη Pένα Dumas, του οίκου Hermes.

Η τελευταία, ως γνωστόν, και ο σύζυγός της αγαπούσαν ιδιαίτερα το νησί, διατηρώντας μάλιστα και σπίτι στην Παχειοράχη. Το ζεύγος άλλωστε, κατόπιν επιθυμίας και των δύο, έχουν ταφεί στο κοιμητήριο του χωριού.










ΠΗΓΗ: Saronic Magazine

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου