Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Απίστευτη μεταμόρφωση αλκοολικής γυναίκας όταν έκοψε το ποτό

Ένα εκπληκτικό ταξίδι μεταμόρφωσης ολοκλήρωσε πρόσφατα μια 30χρονη γυναίκα, η οποία, αφού απαρνήθηκε το ποτό, βρήκε τη δύναμη να αλλάξει ριζικά το σώμα της και τη ζωή της.

Το απίστευτο αυτό ταξίδι της Courtney Maguire από το Χιούστον του Τέξας, ξεκίνησε με την απόφασή της να πολεμήσει την εξάρτησή της από το αλκοόλ.

Σύμφωνα με την ίδια, ο αλκοολισμός της είχε σταθεί αφορμή να πάρει σχεδόν 75 (!) κιλά, αφού δεν ήταν σε θέση να ελέγξει τον αριθμό των θερμίδων που κατανάλωνε, και η πεσμένη ψυχολογική της διάθεση την οδηγούσε σε επεισόδια υπερφαγίας.

Όπως αναφέρει σήμερα η γοητευτική νεαρή, την κατάσταση έκανε πιο δύσκολο το γεγονός ότι προσέλκυε άνδρες οι οποίοι προτιμούσαν τις παχύσαρκες γυναίκες, ενθαρρύνοντας κατά συνέπεια τις κακές της διατροφικές συνήθειες.


Η πρώτη της αποτυχημένη προσπάθεια να αδυνατίσει ήταν το 2009, όταν τοποθέτησε χειρουργικά στο στομάχι της έναν γαστρικό δακτύλιο προκειμένου να χάσει βάρος.
Ωστόσο η εμμονή της με το ποτό και η ακαταλληλότητα της συγκεκριμένης μεθόδου για τον οργανισμό της προκάλεσαν δεκάδες προβλήματα στην απογοητευμένη κοπέλα, που κατέληξε να πάρει ακόμα περισσότερα κιλά.


Το 2014 η Maguire πήρε την απόφαση να βγάλει για τα καλά το αλκοόλ από τη ζωή της. Νηφάλια πλέον, συνειδητοποίησε πως για να χάσει τόσα πολλά κιλά θα χρειαζόταν την βοήθεια της ιατρικής επιστήμης. Έτσι, υποβλήθηκε σε επέμβαση γαστρικού μπαϊπάς, με την οποία έχασε τα πρώτα της 15 κιλά σε διάστημα 4 μηνών.

Στη συνέχεια, υιοθέτησε έναν πολύ πιο υγιεινό τρόπο ζωής, με καθημερινή άσκηση και διατροφή πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία και πρωτεΐνες.
Έτσι, κατάφερε να χάσει μέσα στους επόμενους μήνες και τα υπόλοιπα κιλά, αφαιρώντας στη συνέχεια το επιπλέον δέρμα που προέκυψε από τη χαλάρωση με πλαστικές επεμβάσεις.


Σήμερα, όντας ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος, η 30χρονη δηλώνει κατηγορηματικά: «Ως αλκοολική σε ανάρρωση, μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι καμία από τις αλλαγές αυτές δεν θα είχε πετύχει εάν δεν είχα κόψει το ποτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου