Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Έχετε δει ποτέ την αδερφή της Μελάνια Τραμπ;

Εχετε δει ποτέ την αδερφή της Μελάνια Τραμπ;
Η Knauss φαίνεται πως αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς η τελευταία φορά που φωτογραφήθηκε επίσημα με την μικρή της αδερφή ήτα το 2005
Η νέα πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, μπορεί να έχει αφήσει εδώ και πολλά χρόνια την γενέτειρα της, Σλοβενία, αλλά δεν έχει κοντά της την μεγάλη της αδερφή, Ines Knauss.




Η Knauss φαίνεται πως αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς η τελευταία φορά που φωτογραφήθηκε επίσημα με την μικρή της αδερφή ήτα το 2005.



Ωστόσο, οι δυο αδερφές διατηρούν μια πολύ καλή σχέση, καθώς μένουν σε γειτονικούς δρόμους στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ αναφέρθηκε τον περασμένο Ιούλιο στην αδερφή της, χαρακτηρίζοντας την «μια απίστευτη γυναίκα και φίλη».



Από την πλευρά της η Ines Knauss δημοσιεύει αρκετά συχνά διθυραμβικά σχόλια για την αδερφή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.



Παρ' όλα αυτά, το ίδιο δεν φαίνεται να ισχύει και για έναν ακόμα αδερφό της Μελάνια Τραμπ. Όπως έχει δηλώσει η ίδια σχετικά με εκείνον: «Δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ. Έχει τη δική του ζωή. Του εύχομαι τα καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου