Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν αγόρασε σέξι εσώρουχα αξίας 3 εκατ. ευρώ

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν αγόρασε σέξι εσώρουχα αξίας 3 εκατ. ευρώ για τις παρθένες της μπάντας του!
Η περίφημη γυναικεία μπάντα της Βόρειας Κορέας αποτελείται από μαθήτριες που έχουν επιλεγεί με προσοχή και έχουν υποβληθεί σε εξέταση για να εξακριβωθεί αν είναι παρθένες - Σε σαμπάνιες, άλογα και ελβετικά τυριά ξοδεύει μεγάλα ποσά ο Κιμ Γιονγκ Ουν
Μπορεί να απειλεί τις ΗΠΑ ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας με το πυρηνικό του οπλοστάσιο και τις πυραυλικές δοκιμές της Πιονγιάνγκ, αλλά ο Κιμ Γιονγκ Ουν βρίσκει χρόνο για να ψυχαγωγηθεί και να απολαύσει ακριβή σαμπάνια, καλά κρασιά και γερμανική μπύρα.




Όμως, όλες αυτές οι απολαύσεις συνοδεύονται και από την γυναικεία μπάντα της Βόρειας Κορέας, που διασκεδάζει τον ισχυρό άνδρα της απομονωμένης χώρας και τους φίλους του.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Sun, που επικαλείται μαρτυρίες αποστατών της Βόρειας Κορέας, αλλά και τα επίσημα στοιχεία του Διεθνούς Κέντρου Εμπορίου, ο «ελέω θεού» ηγέτης ξόδεψε το περασμένο έτος 3 εκατ. ευρώ για ζαρτιέρες και άλλα πολυτελή εσώρουχα των κοριτσιών της μπάντας, τα οποία εισήγαγε από την Κίνα.

Η περίφημη «Moranbong Band» αποτελείται από νεαρές μαθήτριες ηλικίας ακόμα και 13 ετών, τις οποίες επιλέγει ο ίδιος ο Κιμ Γιονγκ Ουν ενώ τα κορίτσια υποβάλλονται και σε ιατρικές εξετάσεις για να εξακριβωθεί αν είναι παρθένες. Όπως δηλώνουν οι αποστάτες από τη Βόρεια Κορέα, τα κορίτσια της μπάντας αναγκάζονται δια της βίας να υπηρετούν τον Μεγάλο Ηγέτη ως σκλάβες του σεξ για όλη την ζωή τους.



Ενώ δε, σύμφωνα με τα στοιχεία των Ηνωμένων Εθνών, τουλάχιστον δύο εκατομμύρια πολίτες στη χώρα ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και τρέφονται με 650 γραμμ. ρύζι, καλαμπόκι και κρέας ημερησίως, τα οποία τους παρέχει το κράτος, ο Κιμ Γιονγκ Ουν διάγει βίο πολυτελή.

Η αγάπη του για το ελβετικό τυρί Έμενταλ και τα καλά κρασιά από την περίοδο που σπούδαζε στην Ελβετία διατηρείται αμείωτη μέχρι σήμερα. Ο Κιμ Γιονγκ Ουν το 2015 εισήγαγε από την Γερμανία μπύρα, ποτά, σαμπάνια και κρασιά αξίας 6,4 εκατ. ευρώ, ενώ διέθεσε 145.000 ευρώ για αρώματα, αποσμητικά, καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης μαλλιών.

Τα παραπάνω στοιχεία προέρχονται από το Διεθνές Κέντρο Εμπορίου (ITC), το οποίο παραθέτει επίσης στοιχεία, που καταδεικνύουν ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν ξοδεύει μεγάλα ποσά για αγορές ρολογιών και τυριών από την Ελβετία, αλόγων από την Ρωσία και πιπεριού και οργάνων γυμναστικής από την Κίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου