Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Το μεγάλο μυστικό της Adele και το πλαστικό κιβώτιο...

Το μεγάλο μυστικό της Adele: Τη μεταφέρουν σε... πλαστικό κιβώτιο για να βγει στη σκηνή
Τα πάνδεινα φαίνεται πως περνάει σε κάθε συναυλία που δίνει η δημοφιλής τραγουδίστρια Adele, αφού για να φτάσει στη σκηνή χωρίς να την πάρουν είδηση οι χιλιάδες θαυμαστές της κλείνεται μέσα σε ένα πλαστικό κιβώτιο με...
ροδάκια, όπου σκάει από τη ζέστη και παίζει με το κινητό της.




Τα παραπάνω αποκάλυψε για την 28χρονη σταρ ένα άτομο που εργάζεται στην περιοδεία της, το οποίο «κάρφωσε» - ανώνυμα φυσικά - το μυστικό της ταλαντούχας τραγουδίστριας, το οποίο κρατούσε μέχρι σήμερα με νύχια και με δόντια.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι η Adele είχε πετάξει σπόντες σε πρόσφατη συναυλία της στο Σίδνεϊ για τον αντισυμβατικό τρόπο της μεταφοράς της. Συγκεκριμένα είχε πει στους θαυμαστές της ενώ βρισκόταν πάνω στη σκηνή: «Για να φτάσω εδώ απόψε έγινα μούσκεμα στον ιδρώτα. Δεν μπορώ να σας πω ακόμα πώς με μεταφέρουν οι συνεργάτες μου, αλλά όταν το μάθετε στο τέλος της περιοδείας θα λυθείτε στα γέλια».

Τελικά, η ανώνυμη πηγή πρόλαβε να αποκαλύψει το μυστικό στη Sun, παρέχοντας μάλιστα και λεπτομέρειες. «Η Adele κάθεται για αρκετά λεπτά μέσα στο κιβώτιο, ενώ μεταφέρεται από το καμαρίνι της στη σκηνή, η οποία περιτριγυρίζεται από το πλήθος. Οι περισσότεροι θαυμαστές της πιστεύουν ότι το ογκώδες κιβώτιο περιέχει μουσικά όργανα ή άλλο εξοπλισμό, ενώ στο εσωτερικό του βρίσκεται το είδωλό τους, ιδρώνοντας και παίζοντας με το κινητό της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου