Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Έφερε «τούμπα» στα Σπάτα τους Τούρκους [pics]

Έφερε «τούμπα» στα Σπάτα τους Τούρκους [pics]
Πρώτο δείγμα θετικό για την ανανεωμένη εθνική νέων. Η οποία επικράτησε, με ανατροπή, της αντίστοιχης ομάδας από την Τουρκία με 3-2.
Σε αγώνα προετοιμασίας, που έγινε στο το Δημοτικό Στάδιο Σπάτων «Δημήτρης Δημητρίου», για την αμέσως επόμενη προκριματική φάση του EURO U19.




Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας βρέθηκε πίσω στο σκορ, στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, με γκολ του Μπαϊντεμίρ (45').
Στην επανάληψη, όμως, κατάφερε μέσα σε 13 λεπτά ν' ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα. Και να «κλειδώσει» τη νίκη. Ισοφάρισε με τον Βρουσάι στο 49'. Στο 59' ο Καμπέτσης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε την ολική ανατροπή.

Ενώ στο 62' και πάλι ο Βρουσάι, πανηγύρισε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τρίτο για την ελληνική ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν στα εναπομείναντα λεπτά ήταν να μειώσουν με τον Σαχίν (66'). Το επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων είναι την Πέμπτη.

Τον αγώνα παρακολούθησε ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, Μίκαελ ΣΚίμπε, και ο βοηθός του, Κώστας Τσάνας.
ΕΛΛΑΔΑ: Σιαμπάνης, Βαλμάς (56’ Πανάγου), Πανουργιάς (56’ Μπούσης), Παπαδογιωργάκης, Λάμπρου (78’ Έππας), Τζοβάρας, Μίγγος (78’ Σαχπατζίδης), Μπούρας (56’ Καμπετσής), Μπουζούκης (65’ Ζαχαρός), Βρουσάι (65’ Οικονομίδης), Γιαννούτσος (56’ Φουάσης).

www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου