Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες του pick up της Mercedes

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες του pick up της Mercedes
H γερμανική εταιρεία άνοιξε το σύστημα παραγγελιών για τη νέα Mercedes X-Class, που αποτελεί το πρώτο pick up μοντέλο στη μακρόχρονη ιστορία της.

Οσοι το παραγγέλνουν πρέπει να δώσουν μία προκαταβολή 1.000€, χωρίς όμως ακόμα να έχει γίνει γνωστή η τιμή που θα κοστίζει το αυτοκίνητο και φυσικά οι εκδόσεις εξοπλισμού.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αρχική τιμή του θα είναι λίγο πάνω από τα 40.000€ στη Γερμανία.




Ποια είναι η X-Class

Πριν μερικούς μήνες η Mercedes μας αποκάλυψε σε πρωτότυπη μορφή το πρώτο pick up μοντέλο της. Το γερμανικό επαγγελματικό όχημα θα ονομάζεται Χ-Class και θα βασίζεται στην πλατφόρμα του Navara NP300, επιλογή που έχει γίνει στο πλαίσιο της συνεργασίας της Daimler με τον όμιλο Renault–Nissan.

Η τελική μορφή παραγωγής του αυτοκινήτου θα κάνει την εμφάνισή της μέσα στο 2017 και οι πρώτες παραδόσεις στους πελάτες υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσουν στις αρχές του επόμενου έτους. Μάλιστα, αυτές τις μέρες η Mercedes άνοιξε το σύστημα παραγγελιών του μοντέλου στη Μεγάλη Βρετανία, με προκαταβολή 1.000 λιρών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτι ανάλογο θα ξεκινήσει και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.

Τέλος, τονίζουμε ότι το μοντέλο θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο των Ιαπώνων στη Βαρκελώνη για τις αγορές της Ευρώπης, ενώ θα υπάρχει γραμμή παραγωγής και στο εργοστάσιο της Renault στην Αργεντινή, για τις χώρες της Λατινικής Αμερικής. Επίσης, η κορυφαία έκδοση θα εφοδιάζεται με V6 diesel και την τετρακίνηση 4MATIC της Mercedes.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου