Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Δ.ΜΑΡΚΟΥ: ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ...ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ

Το Α.Τ. Αρτέμιδος Κλείνει!!!!
Από το 2014 οι κάτοικοι ανησυχούσαν για την πιθανότητα κλεισίματος του Α.Τ. Αρτέμιδος. Σε Ερώτηση της κας Ραφτοπούλου ο Δήμαρχος έδωσε την προσωπική του εγγύηση ότι κάτι τέτοιο δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί!
Υποσχέθηκε μάλιστα να φέρει και σχετικό έγγραφο στην επόμενη συνεδρίαση. Κάτι που, φυσικά, ποτέ δεν έκανε γιατί δεν λέει ποτέ την αλήθεια!




Ακριβώς όπως υποσχέθηκε ότι δεν θα πέσουν ΠΟΤΕ τα λύματα στην θάλασσά μας από το ΚΕΛ και όμως θα γίνει, έτσι θα γίνει και το κλείσιμο του Α.Τ. Αρτέμιδος!
Ένα είναι η αλήθεια ότι με λόγια του αέρα, φωνές, εκφοβισμό και τραμπουκισμούς ξέρει να απαντά αυτή Δημοτική Αρχή! Έχει καταφύγει σε κάθε μέσον για την αποστόμωση κάθε Μέσου Μαζικής Ενημέρωσης. Είναι η μόνη Δημοτική Αρχή με τα λιγότερα, αν όχι ανύπαρκτα Δελτία Τύπου!!
Ο Μόνος τρόπος που τους αρέσει να επικοινωνούν με τους Δημότες είναι με κακόγουστα Πανό που τοποθετούνται στην μοναδική όμορφη είσοδο της Αρτέμιδος, όσο και αν διατείνεται ο Δήμαρχος ότι τον ενοχλούν!! Ακόμη και σε αυτό μόνο λόγια είναι!

Έχω καιρό να γράψω γιατί έχω σιχαθεί!

Έχω πειστεί ότι δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να γράφω και να ξαναγράφω και να περιγράφω την οικτρή κατάσταση που επικρατεί στον δήμο αυτό.

Απολαύστε τον πολιτικό απατεώνα Δ.Μάρκου και το κλίμα που έχει επιβάλλει η "συμμορία" του στα Δ.Σ. Αλλά δυστυχώς για αυτούς υπάρχουν όλα τα Video των συνεδριάσεων!!

Κατάφεραν με εκφοβισμό να "κλείσουν" και την κάμερα της μόνης ρεπόρτερ που πάντα μαγνητοσκοπούσε του Δ.Σ. γιατί ήξεραν την ατμόσφαιρα που είχαν σκοπό να επιβάλλουν στις συνεδριάσεις!

9 σχόλια:

  1. ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΕΥΤΗΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟΚΑΚΟΠΟΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ,ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΨΙΧΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ Κ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΜΕ ΤΣΙΑΡΑΚΗ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΚΟ.ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ,ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ Κ ΓΙΑ ΣΚΛΑΒΟΥΣ,ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΑΝ ΞΕΝΟΣ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΛΕΕΕΜΕΕΕ ΤΩΡΑ,,,ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΑΛΗΤΗ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΛΙΤΖΡΟΥΝ ΤΑ ΛΥΣΑΓΜΕΝΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΤΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Κ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ,ΔΑΣΚΑΛΕΣ,ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Κ ΑΛΛΑ ΕΞΩΤΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕΙ Κ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει υπομονή τον φάγαμε τον γάιδαρο δυο χρόνια έμειναν ακόμα μέχρι τις άλλες εκλογές μην τον ψηφίσεις και δε θα ξαναβγεί η δική σου ψήφος επειδή είσαι ο ανώνυμος με τα κεφαλαία μετράει για δέκα χα χα χα

      Διαγραφή
    2. η σισυφηνα εκδιοχθηκε απο τα ψηλα του Δημου, κοπηκε η μασα και εκανε λαιμο, ολα για την οικονομα,βρε ο Δημαρχος αυτος δεν ειναι χαζος ,θελει σαν κ εσενα κυρια μου πολλες.

      Διαγραφή
    3. Ρωτηστε ολους στην Περιφερεια.ΟΓελουσαν με τον δημαρχο σαςΔ Μαρκου

      Διαγραφή
  2. καλε μη βριζετε, απολάυστε τον μεχρι το 2019

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ορε σισυφε......οσο βριζεις μαλλον παει πολυ καλα η δημοτικη αρχη ...σου εχω εμπιστοσυνη.....αφου παταξε εξω απο τον Δημο κατι λαμογια σαν κ εσενα , υπαρχει τελικα σωτηρια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κόψε τις ουσίες ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ είναι στο βίντεο πήγαινε σε ένα σωστό μηχάνημα να δεις και να ακούσεις τον ψεύτη των Σπάτων,που αυτόν τον αλήτη Δ.Μάρκου τον κάναμε Δήμαρχο εξ αποστάσεως.

      Διαγραφή
  4. ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2019 ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Κ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΟΥ Η ΡΕΝΑ ΠΛΥΣΤΡΑ ΗΤΑΝΕ ΠΛΥΣΤΡΑ ΕΜΕΙΝΕ.Ο ΣΙΣΥΦΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΣΥΦΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ.ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤ ΒΑΛΑΤ ΑΥΓΟ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΤ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.ΚΑΠΟΙΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΙΣΥΦΟΣ,ΚΑΠΟΙΑ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΙΣΥΦΟΣ Κ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ.ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΡΕΠΟΤΕΡ ΕΔΙΩΞ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ,ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙ ΑΛΗΤΕΣ Κ ΤΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΕΧΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο/Η ΣΙΣΥΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟ Κ Ο/Η ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ.ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΑΝ ΠΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ ΨΕΜΑ ΑΠΑΤΗ Ο ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΑ ΜΕ ΒΑΡΥ ΤΗΓΑΝΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ Κ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ.ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΑΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ,ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟ ΡΥΘΜΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ Κ Ο ΑΛΕΞΗΣ Κ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΛΑΣΤΙΧΑ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΚΕΡΑΣΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για στα Σπατα τον δημαρχο Δ Μαρκου τον αποκαλουν ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑ..........ΓΙΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου