Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Ο Έλληνας του παγκόσμιου design

Ο Έλληνας του παγκόσμιου design
O Τζον Μάγκας μιλά για τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή των ψηφιακών βραβείων Awwwards 2017, τη διαφήμιση και το design
Ανακοινώθηκε η τελική λίστα των υποψηφίων κριτών για τα ψηφιακά βραβεία Awwwards 2017 και ανάμεσα στους υποψήφιους κριτές για αυτή τη χρονιά υπάρχει και μια ελληνική συμμετοχή, ο Τζον Μάγκας με καταγωγή από τη Λάρισα.




Ο Τζον μάς έχει συστηθεί μέσα από διεθνείς διακρίσεις στον χώρο της καλλιτεχνικής φωτογραφίας, μία τέχνη που παράλληλα εξελίσσει, αφού αποτελεί ένα βασικό μέσο οπτικής επικοινωνίας. Ο ίδιος έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε συνέδρια σχεδιασμού όπως το Digitized και το Behance. Στο Σίδνεϊ, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, έχει εργαστεί για κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες της αγοράς, όπως η Commonwealth Bank, η Medibank, η International Towers Sydney καθώς και ανερχόμενες startups. Για τη νέα χρονιά, ο Τζον Μάγκας ανέλαβε υπεύθυνος σχεδιασμού της World Nomads Group.

Αυτή τη φορά, τα Awwwards θα παρουσιαστούν στο Λονδίνο, στις 2 και 3 Φεβρουάριου. Πρόκειται για έναν σημαντικό θεσμό στην παγκόσμια κοινότητα της διαφήμισης, ο οποίος αναδεικνύει το ταλέντο και τη δουλειά́ των καλυτέρων σχεδιαστών και διαφημιστικών εταιρειών στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου