Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Φουλ για άδεια και έργα η ΑΕΚ

Ο μήνας που θα φέρει και την πολυπόθητη άδεια στην ΑΕΚ, φαίνεται πως θα είναι ο Φλεβάρης, καθώς η Ένωση ενημέρωσε επίσημα πως ολοκληρώθηκε και τυπικά η διαδικασία έγκρισης της
Αρχιτεκτονικής Μελέτης από το ΚΕ.Σ.Α., με το μόνο που απομένει για την άδεια, να είναι η έγκριση των Υψομέτρων από τον Δήμο. Κάτι που η Δημοτική Αρχή είναι υποχρεωμένη να κάνει και μάλιστα άμεσα, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα τεθεί θέμα ακόμα και παράβασης καθήκοντος!




Με τον Βασιλόπουλο να μην έχει πλέον το παραμικρό περιθώρια, για περαιτέρω καθυστερήσεις. Καθώς ενημερώθηκε σχετικά σε επίσημο επίπεδο, απευθείας από το ΥΠΕΝ. Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει ότι σήμερα, 27 Ιανουαρίου 2017, στη συνεδρίαση του ΚΕΣΑ (Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής) εγκρίθηκαν οι τροποποιήσεις της μελέτης κατασκευής του γηπέδου, όπως αυτές είχαν ζητηθεί από το συμβούλιο στη τελευταία του συνεδρίαση.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι η τροποποιημένη μελέτη είναι ηπιότερη από την αρχική, και όσον αφορά το τελικό ύψος του γηπέδου και όσον αφορά άλλες παραμέτρους αυτού και κατά συνέπεια είναι ακόμα πιο φιλική για το περιβάλλον.



Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου