Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Το καλύτερο «ποδαρικό» του 2017 για τα Κορίτσια του Ε.Α.Ο. Σπάτων-Αρτέμιδος

eaos
Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα διεξήχθη από 3-4 Ιανουαρίου στο κλειστό Γήπεδο Σπάτων «Δημήτρης Δημητρίου» με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία υπό την αιγίδα του Εκπολιτιστικού Αθλητικού Ομίλου Σπάτων-Αρτέμιδος (Ε.Α.Ο. Σ-Αρτέμιδος) το Πρωτοχρονιάτικο τουρνουά επιπέδου Παγκορασίδων -3.

Υπό το βλέμμα του υπεύθυνου προπονητή της διοργανώτριας ομάδας, Χριστόφορο Στάμου, τα κορίτσια του γηπεδούχου Ε.Α.Ο. Σπάτων-Αρτέμιδος μαζί με εκείνα των ΑΣΠ Κτησιφών Παιανίας, Α.Σ. Σπάτων «ΓΑΙΑ», «Ίσιδα – Δίας» Ν. Μάκρης διασκέδασαν παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των θεατών.




Για την ιστορία στον “τοπικό” τελικό ο ΑΣ Σπάτων “ΓΑΙΑ” επικράτησε με 3-0 σετ του συντοπίτη του Ε.Α.Ο. Σπάτων-Αρτέμιδος και στέφθηκε αήττητος πρωταθλητής του Τουρνουά.
Η αυλαία του επιτυχημένου τουρνουά έπεσε με τους ανθρώπους του Δ.Σ. της “οικοδέσποινας” να μοιράζουν στις αθλήτριες αναμνηστικό συμμετοχής και ευχαριστίες στους προπονητές τους και τις κοπέλες να ανταλλάσσουν ευχές για καλή χρονιά.
Στο τέλος μάλιστα πόζαραν με τα πιο λαμπερά τους χαμόγελα για την αναμνηστική ομαδική φωτογραφία και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2018 στη φιλόξενη έδρα των Σπάτων.

Αναλυτικά το αγωνιστικό πρόγραμμα του τουρνουά
3/1/2017: Ε.Α.Ο. Σπάτων-Αρτέμιδος -ΑΣΠ Κτησιφών 3-0
ΑΣ Σπάτων “ΓΑΙΑ” – Ίσιδα – Δίας» Ν. Μάκρης 3-0
4/1/2017: ΑΣΠ Κτησιφών- Ίσιδα – Δίας» Ν. Μάκρης 0-3
Ε.Α.Ο. Σπάτων-Αρτέμιδος – ΑΣ Σπάτων “ΓΑΙΑ” 0-3

Η τελική κατάταξη 
1.- Α.Σ. Σπάτων “ΓΑΙΑ”
2.- Ε.Α.Ο. Σπάτων-Αρτέμιδος
3.- Ίσιδα – Δίας» Ν. Μάκρης και
4.- ΑΣΠ Κτησιφών Παιανίας

www.volleyplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου