Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Άντρα θέλω, τώρα τόνε θέλω

Άντρα θέλω, τώρα τόνε θέλω
Hello!! Νόμιζες φίλτατε αναγνώστη ότι αποσιώπησα…ναι! Από αυτές είμαι!! «Που στόμα έχω και μιλιά δεν έχω»…. Σε περίμενα να με τσιγκλίσεις…να μου εκμαιεύσεις την ΈΜΠΝΕΥΣΗ!!
Γιατί μεταξύ μας, δηλαδή εσού και των 5.000 χιλιάδων αναγνωστών ΑΙΣΙΩΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΜΟΥ.."Ζωή να χω να Ζήσω…η Δόλια", ΕΣΥ είσαι η πηγή έμπνευσής μου...σε ακούω με προσοχή και αβρότητα αλλά όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου ….θα σε σημαιοστολίσω..το σωστό timing…δηλαδή!
Δεν βιάζομαι…! 
Μμμ..!! 
Ας πούμε ότι προσπαθώ να μην βιάζομαι…
Γιατί η ανυπομονησία απαιτεί το αδύνατο, δηλαδή την επίτευξη του σκοπού χωρίς κανένα μέσο…και έτσι αυτή η μικρή - πελώρια ανυπομονησία σίγουρα θα εμποδίσει την πραγματοποίηση των μεγάλων στόχων…μας, γι’ αυτό πρόσεχε τα δέοντα λόγια σου…




Ποιο είδος παροιμίας προτιμάς: 
«κάλλιο αργά παρά ποτέ» 
ή 
«κάλλιο ποτέ παρά αργά»;
Μη βιαστείς να μου απαντήσεις…πάρε βαθιές αναπνοές και χρόνο…από τον υποτιθέμενο διαθέσιμο που έχεις να σκεφτείς για Σένα…γιατί ούτως η άλλως σε έχει ήδη προλάβει ο ..Αθηναίος Ιστορικός Θουκυδίδης χιλιάδες χρόνια π.χ. και αν μη τι άλλο άκου νοερά με ευλάβεια για να έρθει η σωστή σου κρίση!
«Δύο τα εναντιώτατα ευβουλία είναι, τάχος τε και οργήν.» (μτφρ: δυο πράγματα είναι αντίθετα στη λήψη σωστής απόφασης, η βιασύνη και η οργή).

Προτού ανοίξω την "κάνουλα"με τις μαύρες….αλλά βελούδινες λέξεις μου για να σε ταρακουνήσω στο κυρίως θέμα, μπας και όταν κουνήσεις δεξιά και αριστερά το κεφάλι σου δεις και εκτός των παρωπίδων του ΑΝΦΑΣ από το γαλλικό en face, (μπροστινή όψη), προτιμώ έναν light πρόλογο και συρτό... για να δεις πόσο γλυκεία και τριανταφυλλένια είμαι …έστω και με τα αγκαθάκια μου…εμ!

Από τα γεννοφάσκια σου η βιασύνη είναι η θεμελιώδης αρχή…σου…τι νόημα έχει πάρει η λέξη "ηλικία" από τότε που θυμάσαι τον εαυτό σου στην αγκαλιά της μάνας σου, από τις παιδικές αναμνήσεις μέσα από τα γνωστά άλμπουμ…ανά έτος…με ή χωρίς πιπίλα…με ή χωρίς μαλλιά …το δεύτερο είναι και αντιστρόφως ανάλογο βέβαια, (ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε), έως και σήμερα… Ε! ναι! λοιπόν! 
Σου δίδω το νέο ρητορικό ερώτημα …
Τι είναι η ηλικία του ανθρώπου; 
Αυτή που πρέπει να βιαστεί, αυτό είναι όλο. Να στριμώξει σε μια μέρα, ό,τι στα νιάτα του θα του έπαιρνε ένα χρόνο για να κάνει. Μα ούτως ή άλλως «οι κούκλες και τα στρατιωτάκια »θα μας κατακλύζουν πάντα…είναι μέρος του παιχνιδιού της ίδιας της ζωής μας!! 
Από τότε δηλαδή που τα τα μικρά κορίτσια αγαπούσαν τις κούκλες και τα μικρά αγόρια αγαπούσαν τα στρατιωτάκια και τώρα …που τα μεγάλα κορίτσια αγαπούν τα στρατιωτάκια, τα μεγάλα αγόρια αγαπούν τις κούκλες. (Ουι! Μην τηράς έτς!!!…του χέριμ μου στου Ευαγγέλιου δεν του βάζου…το πιάσεις του υπονοούμενου…Είσει εσύ…!!)
Για να στο κάνω πιο πικάντικο και τσακπίνικο …σου απαντώ σαν θηλυκή ύπαρξη…που είμαι …να ευλογήσω και τα «γένια μ»:
Είναι όπως λειτουργούμε εμείς οι γυναίκες που αποκαλύπτουμε την ηλικία μας, όταν συνειδητοποιήσουμε ότι θέλουμε να περάσουμε την υπόλοιπη ζωή μας με κάποιον, μόνο τότε θέλουμε το υπόλοιπο της ζωής μας να αρχίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Εκεί ξαφνικά γινόμαστε ώριμες …να πέσουμε από το "δέντρο"…πρόσεχε βέβαια μην μας πατήσεις….την ΠΑΤΗΣΕΣ!!!

Η σχετική αλήθεια, μπορεί να πληγώνει αλλά ταυτόχρονα σου δίνει και την δύναμη να οδηγηθείς στην ΑΥΤΟΪΑΣΗ ΣΟΥ…αν στα είκοσι δεν μάθεις, στα τριάντα δεν κάνεις, στα σαράντα δεν έχεις και τότε στα πενήντα ούτε θα μάθεις, ούτε θα κάνεις, ούτε θα έχεις…μπορεί εσύ βέβαια, να είσαι «κορακοζώης» ή «κορακοζώϊσα» μπορεί να ζήσεις μέχρι τα εκατό, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να απαρνηθείς όλα τα πράγματα που σε κάνουν να θέλεις να ζήσεις μέχρι τα εκατό…Φαύλος κύκλος …!( Ασε σ’λεου..Χαμουλς)!

Μη βιάζεσαι και μην ανησυχείς. Ζήσε την Ζωή σου και Ξέχνα την βιολογική σου ηλικία...εξάλλου … «Ο χρόνος δεν υπάρχει, είναι μια ανθρώπινη επινόηση και εξυπηρετεί ανθρώπινες ανάγκες.» τάδε έφη Αλβέρτος Αϊνστάιν. 
Ο χρόνος είναι δωρεάν, αλλά είναι ανεκτίμητος. Δεν σου ανήκει, αλλά μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις. Δεν μπορείς να τον αποταμιεύσεις, αλλά μπορείς να τον ξοδέψεις σωστά και ποιοτικά..,και να αντλήσεις την επιτυχία από αυτόν…
Άλλα από τη στιγμή που τον χάσεις, δεν μπορείς να τον πάρεις πίσω…..μόνο αν προσμένεις στην μεταθανάτιο ζωή σου…ή στην μετενσάρκωση σου….

Σ’ αυτή τη γη τίποτα δεν αντιστέκεται στο πέρασμα του χρόνου, μόνο ένα πράγμα είναι ταυτόχρονα προϊόν του χρόνου και νικητής του: το έργο τέχνης. Γίνε λοιπόν το έργο τέχνης σου…! 
Ζωγράφισε τις πιο αρμονικές στιγμές της ζωής που έχεις διανύσει ως τώρα και άφηνε πάντα μια μεριά άδεια για να σου αποδοθούν οι πεποιθήσεις που αγνάντευες με γαλήνη και παρρησία από τα υψώματα και όχι κρυμμένος και φοβισμένος στην σπηλιά σου …Είσαι εδώ για μια σύντομη επίσκεψη. 
Γι’ αυτό βεβαιώσου ότι βρίσκεις χρόνο να σταθείς και να απολαύσεις τη μυρωδιά των λουλουδιών.. έγραψε ο Πάουλο Κοέλιο και συνέχισε…με το σχετικό απόφευγμα «όταν θέλεις πάρα πολύ κάτι το σύμπαν συνωμοτεί για να το καταφέρεις…»

Για να έρθουν τα πιο σπουδαία θαύματα και οι υπέροχοι θησαυροί που περιμένεις η Θεία Μαρία από το Σικάγο θα σε αφυπνίσει με τον κάτωθι δωδεκάλογό ως επίλογο της, γεμάτο στοργικότητα και θαλπωρή…. προκειμένου να καταφέρεις το ακατόρθωτο…μέσα από την ίδια την ΣΟΦΙΑ της ζωής σου…
  1. Απέφυγε να εστιάζεις στην έλλειψη αλλά σε αυτά που ήδη έχεις.
  2. Μην δυσανασχετείς και ανησυχείς για αυτά που δεν έχεις, μα νιώθεις ευγνωμοσύνη για αυτά που έχεις.
  3. Μην ακούς μόνο την λογική γιατί αυτή λέει ότι κάτι πρέπει να γίνεται με συγκεκριμένο τρόπο ενώ η καρδιά γνωρίζει ότι κάτι μπορεί να γίνει και με τρόπους που δεν μπορείς να φανταστείς. 
  4. Μην αμφιβάλλεις για την πραγματοποίηση του γεγονότος …. να έχεις πίστη ότι έχει ήδη γίνει.
  5. Μην αισθάνεσαι μνησικακία και να συγχωρείς .
  6. Μην αισθάνεσαι συναισθήματα χαμηλών  δονήσεων όπως   φόβος, ενοχές , πικρία κλπ.
  7. Σταμάτα να κατηγορείς άλλους ή τις συνθήκες και περιστάσεις για την δική σου πραγματικότητα και να αναλαμβάνεις την ευθύνη της ζωής σου.
  8. Να σταματήσεις να νιώθεις πως δεν το αξίζεις …να κατανοείς ότι η αξία σου είναι δεδομένη και ανεξάρτητη από τα συμβάντα στη ζωή σου και τι σου λένε οι άλλοι.
  9. Να απελευθερώνεις όλες σου τις πεποιθήσεις.
  10.  Να κάνεις τις υπερβάσεις, να ξεβολευτείς και να δράσεις για τις ιδέες που έχεις και για την πραγματοποίηση της επιθυμίας σου.
  11. Να σταματήσεις να είσαι μίζερος αδερφέ μου…να κλαίγεσαι επειδή δεν έχεις αρκετά χρήματα, δεν υπάρχουν αρκετές δουλειές , δεν υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα άτομα για να βρεις σύντροφο, δεν υπάρχει αρκετός χρόνο κλπ.
  12. ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ..ότι η πραγματικότητα σου είναι καθρέφτης του προγράμματος που τρέχει στο υποσυνείδητο σου.
Η θεία Μαρία από το Σικάγο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου