Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Ανδρέας Βασιλόπουλος: Ευχές προς νέο ΔΣ του ΟΡΛ για την ανάπτυξη Πόλης-Λιμανιού.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας, συμπτωματικά ξεκινάει τη πορεία του μαζί με το 2017, διαδεχόμενο μία λίαν ανθυγιεινή σχέση μεταξύ Λιμανιού και Δήμου.
Μία σχέση στην οποία ο Δήμαρχος, η Δημοτική Αρχή, αλλά και πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, μη βλέποντας κανένα όφελος για την πόλη, τάσσονται ανοικτά υπέρ της συρρίκνωσης των δραστηριοτήτων του λιμανιού.




Έχω έρθει αρκετές φορές σε αντιπαράθεση με τον Δήμαρχο, διότι ανήκω σε εκείνους που βλέπουν την ανάπτυξη του Δήμου μέσα από τη συνεργασία με το Λιμάνι. Τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων μέσα από τη σωστή αξιοποίηση των 2 εκατομμυρίων τουριστών που φέρνει στην πόλη μας, τη διεκδίκηση για τον Προαστιακό  Σιδηρόδρομο και την Αττική Οδό μέσα από το κοινό όφελος για το Λιμάνι και τον Δήμο και πολλά ακόμα. Προς αυτή την κατεύθυνση, δηλώνω ξανά την πρόθεσή μου για συνεργασία με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Τέλος, ως πολίτης και Δημοτικός Σύμβουλος, εύχομαι στον Πρόεδρο, την Δ/νουσα Σύμβουλο και τα μέλη του ΟΛΡ, να έχουν καλή και αποτελεσματική θητεία, με ευρύ  πνεύμα συνεργασίας, ευελπιστώντας στην από κοινού ανάπτυξη Πόλης-Λιμανιού.

Ανδρέας Βασιλόπουλος
Καθηγητής ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας
Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας-Πικερμίου
Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου