Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Αεροπλάνα αδειάζουν τα απόβλητα των επιβατών τους σε στέγες σπιτιών!

Ινδία: Αεροπλάνα αδειάζουν τα απόβλητα των επιβατών τους σε στέγες σπιτιών!
Η αρμόδια επιτροπή θέσπισε την επιβολή προστίμου για όσα αεροπλάνα εντοπίζονται με... άδειο κάδο αποβλήτων κατά την προσγείωσή τους
Του ήρθε ουρανοκατέβατο... Το ερώτημα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το «τι του ήρθε;».




Ο Ινδός που αναζήτησε το δίκιο του, προσφεύγοντας στις αρμόδιες αρχές, δεν είχε την τύχη να... δεχθεί το... μάννα εξ ουρανού, εκτός και αν χρειαζόταν... κοπριά για τα λουλούδια του! Ο ίδιος ωστόσο, φαίνεται να βρήκε μία άκρη, καθώς η αεροπορική αρχή στην Ινδία αποφάσισε να επιβάλει -στο εξής- πρόστιμα σε όσες αεροπορικές εταιρείες επιτρέπουν στα αεροπλάνα που τους ανήκουν, να... εναποθέτουν τα... απόβλητα των επιβατών τους πάνω από κατοικημένες περιοχές!

Τι συνέβη; Το περιστατικό είναι απίστευτο, αλλά πολύ αληθινό και... αρκετά σιχαμερό. Ένας πρώην στρατιωτικός από το Δελχί, παραπονέθηκε ότι στο σπίτι του έπεσαν ανθρώπινα απόβλητα από τον... ουρανό, προφανώς από κάποια πτήση που περνούσε σε μεγάλο ύψος.

Η αρμόδια υπηρεσία έλαβε σοβαρά την καταγγελία και ξεκίνησε έρευνα. Όπως αποδείχθηκε, ο πολίτης από το Δελχί δεν ήταν ο μοναδικός που είχε γίνει αποδέκτης του - αν μη τι άλλο - παράδοξου «ουράνιου δώρου». Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε η επιβολή προστίμου 50.000 ρουπίων, ή άλλως 900 ευρώ στην εταιρεία που αποδείχθηκε ότι ακολουθεί τη συγκεκριμένη τακτική, προκειμένου να αναζητήσει άλλες... λύσεις ή τοποθεσίες για την απαλλαγή των αποβλήτων από τα αεροσκάφη της.

Το παραπάνω πρόστιμο θα πληρώνουν όσες εταιρείες αποδεικνύεται πως ακολουθούν την ίδια τακτική, μετά τον έλεγχο που θα γίνεται και αφού ο ειδικός κάδος συλλογής αποβλήτων, διαπιστώνεται πως είναι άδειος μετά την προσγείωση στο αεροδρόμιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου