Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Συμπαραστάτης του Δήμου Σπάτων, Αρτέμιδος - Θέμα Καθαρισμού Ρεμάτων

Διαδικασία διαμεσολάβησης σε υπόθεση – ηλεκτρονική αναφορά της κας Μάτα Μπερτόλη, για ευθύνες του Δήμου Σ-Α αν καθυστερήσει στον καθαρισμό ρέματος Αγ. Σεραφείμ που καταλήγει στη διασταύρωση των οδών Ανθέων και Λ. Αρτέμιδος – παραλία (πλησίον «Μέδουσας»)

Επισημαίνεται ότι ο «Συμπαραστάτης» έχει προβεί στο διάστημα 2015 και 2016 σε συγκεκριμένες αυτοψίες διαπιστώνοντας και
καταγράφοντας συγκεκριμένα πλημμυρικά φαινόμενα στην περιφέρεια του Δήμου Σ-Α, τα οποία προκαλούνται από παρεμβάσεις που έγιναν με τα μεγάλα έργα της περιοχής (Αεροδρόμιο και «Αττική Οδό»), οπότε έχει ζητήσει σχετικούς ελέγχους και παρεμβάσεις των αρμοδίων υπηρεσιών.




Την Δ/νση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής στην οποία κοινοποιείται το παρόν, παρακαλούμε λόγω αρμοδιότητας για τις δικές της άμεσες ενέργειες καθαρισμού των ρεμάτων της περιοχής Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος.
Σας παραθέτουμε ολόκληρο το Έγγραφο:

11 σχόλια:

  1. Μας δειχνετε και φωτογραφίες με μπαζωμενο ρεμα αναμεσα στα σπιτια!!! Ωραιοι εσεις εκει στον Δημο! Δηλαδη τι, καναμε ενα χαρτι και μετα τι; Νιπτουμε τας χειρας; Ωραιοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά εσύ 12:13 μμ φοβάσαι μη στεναχωρήσουν την Περιφερειάρχη τη ΣΥΡΙΖΕΑ Ρένα Δούρου, η οποία εγκαλείται ως αρμόδια, που διαθέτει τα χρήματα και τα μηχανήματα να ενεργήσει τον καθαρισμό των 13 ρεμάτων του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο 12:13 μμ δεν ξέρει να διαβάζει. Το έγγραφο του Δήμου όπως διαβάζω σωστά εγκαλεί τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της κας Δούρου να καθαρίσει τα ρέματα του Δήμου γι' αυτό και της στέλνει και τις φωτογραφίες. Για να μη πει η κα οτι δεν γνώριζε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά περιμένετε να καθαρίσει η Περιφέρεια με την κα Δούρου τα ρέματά μας και μάλιστα με την κόντρα που έχει αυτή και ο σύντροφός της με τον Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος και ιδίως με τον Ποθουλάκη; Δεν είστε καλά .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Δούρου κάνει οτι περνά απο το χέρι της για να μετατρέψει την περιοχή σε χαβούζα αλλά και ο Δ.Μάρκου μην βγάζει την ουρά του απ'έξω με τα νερά της πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το ΚΕΛ υπόγραψε ο δήμαρχός μας μαζί με τη Δούρου. Απόλυτη σύμπνοια με τη Περιφέρεια! Αμέ!

      Διαγραφή
    2. Δεν διαφωνούμε μαζί δουλεύουν δήμαρχος και Δούρου, αν είναι υποτίθεται αντίπαλοι στα χαρτιά μόνο στην πραγματικότητα είναι ίδιοι.

      Διαγραφή
  6. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΤΕΙΟΙ. ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΨΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ? Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ? ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΒΗΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ? Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ? ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ? ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΞΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ? ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΕΔΩ Η ΡΟΔΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο συμπαραστάτης του δημότη δεν έχει εκτελεστικές αρμοδιότητες, έτσι τα κανόνισαν οι πολιτικοί μας για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΤΟ ΑΡΩΣΤΑΚΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΙΤΣΙ ΕΞΟΡΟΣΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΔΙΚΟΜΑΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τοτε ζουαε και Ο Παπατζης Αντρεας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου