Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Ανήλικοι Ρομά έκλεβαν αυτοκίνητα σε Παιανία, Γλυκά Νερά, Κάντζα, Σπάτα και Κορωπί

Συμμορία ανηλίκων είχαν συστήσει Ρομά οι οποίοι τελικά συνελήφθησαν από στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Παιανίας.
Οι ανήλικοι ηλικίας 16 – 18 ετών έρχονταν στις περιοχές αυτές από τα Άνω Λιόσια και ρήμαζαν κυριολεκτικά τα οχήματα στις περιοχές της Παιανίας, των Γλυκών Νερών, της Παλλήνης, των Σπάτων και του Κορωπίου.




Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του notioanatolika.gr, το τέλος της δράσης των ανηλίκων σημειώθηκε όταν δύο από τα μέλη της προσπάθησαν να κλέψουν ένα αυτοκίνητο σε δρόμο της Παιανίας αλλά έγιναν αντιληπτοί με αποτέλεσμα να ζητηθεί η βοήθεια ανδρών της ΔΙΑΣ.
Σπάζοντας ουσιαστικά την πόρτα οι δύο ανήλικοι μπήκαν στο ΙΧ, το έβαλαν μπροστά και στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν τράκαραν με δύο ακόμη αυτοκίνητα ανυποψίαστων περαστικών πολιτών.
Παρά την προσπάθειά τους να ξεφύγουν δεν τα κατάφεραν και τελικά συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ.
Όπως προέκυψε από την προανάκριση οι δύο ανήλικοι, τους τελευταίους έξι μήνες είχαν διαπράξει πλήθος κλοπών αυτοκινήτων, κυρίως μάρκας FIAT, TOYOTA, NISSAN και OPEL.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες του notioanatolika.gr οι δύο ανήλικοι είχαν βοήθεια και από άλλα άτομα τα οποία αναζητούνται όπως και οι γονείς των δύο παιδιών με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου